Minikler salonu şenlendirdi

Minikler salonu şenlendirdi
İlköğretim okulları arası voleybol Türkiye şampiyonası grup eleme müsabakaları bayanlarda ve erkeklerde toplam 14 takımın katılımı ile başladı. Atatürk spor salonunda dün oynanan karşılaşmaların ilkinde bayanlarda Bursa...

İlköğretim okulları arası voleybol Türkiye şampiyonası grup eleme müsabakaları bayanlarda ve erkeklerde toplam 14 takımın katılımı ile başladı.
Atatürk spor salonunda dün oynanan karşılaşmaların ilkinde bayanlarda Bursa 234 Nisan İlköğretim okulu Burdur Kemal Solmaz İlköğretim okulunu 2-0 yenerken, Muğla Marmaris İlköğretim okulu da Uşak Mehmetçik okulunu aynı skorla 2-0 geçmeyi bildi. Günün bayanlarda oynanan son müsabakasında Denizli Sevil Kaynak İlköğretim okulu Isparta Zehra Ulusoy İlköğretim okulunu 2-0'la devirmeyi bildi. Bu karşılaşmaların ardından elemelerde erkeklerde de toplam 3 karşılaşma oynandı.
İlköğretim okulları arası grup birinciliği müsabakalarına bugün yine 6 karşılaşma ile devam edilecek. 15 Nisan Pazar günün oynanacak karşılaşmalarla sona erecek elemelerde bayanlarda ve erkeklerde 2'şer takım yarı finaller için vize alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.