MORALİMİZ SÜPER TEK EKSİK 3 PUAN

MORALİMİZ SÜPER TEK EKSİK 3 PUAN
Sivasspor hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor pürneşe içinde çalıştı. Kırmızı şimşekler Sivas maçından 3 puan alarak morallerine tavan yaptırmak istiyor.Sivasspor ile yapılacak olan zorlu ve kritik karşılaşmanın...

Sivasspor hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor pürneşe içinde çalıştı. Kırmızı şimşekler Sivas maçından 3 puan alarak morallerine tavan yaptırmak istiyor.
Sivasspor ile yapılacak olan zorlu ve kritik karşılaşmanın hazırlıklarını sakatların ve milli oyuncuların dönmesi ile tam kadroya yakın olarak sürdüren Eskişehirspor'un dün tesislerde yaptığı çalışma oldukça neşeli geçti.
Isınma ve istasyon çalışmalarına katılan Sezgin ve Özgür çift kale maç sırasında sağlık ekipleri gözetiminde antrenmanına devam ederken taktik çalışma tempolu ve çekişmeli geçti. Neşeli oldukları kadar kıran kıra bir çift kale çıkartan kırmızı siyahlı futbolcuların hırsı ve kazanma arzusu teknik heyetin yüzünü güldürdü.
Bugün taktikteki eksiklikleri tamamlayıp şut antrenmanı yaparak hazırlıklarını tamamlayacak olan Eskişehirspor kampa girerek maç saatini bekleyecek. Sivasspor' u yenerek 3 puanla haftayı kapatmakta kararlı olan kırmızı şimşekler yüksek olan moral motivasyonuna tavan yaptırmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.