"Mücadeleyi bırakmak yok"

“Mücadeleyi bırakmak yok”
Eskişehirspor’ un yenilgi ile ikinciliği kaptırmasına rağmen umudunu yitirmeyen Süper genç takım antrenörü Özbayer " Mücadeleyi bırakmak yok" dedi.İnegöl maçında çok iyi oynamalarına rağmen gol bölgesinde son vuruşu yapmakta...

Eskişehirspor' un yenilgi ile ikinciliği kaptırmasına rağmen umudunu yitirmeyen Süper genç takım antrenörü Özbayer " Mücadeleyi bırakmak yok" dedi.
İnegöl maçında çok iyi oynamalarına rağmen gol bölgesinde son vuruşu yapmakta zorlandıklarını belirten Eskişehirspor süper genç takım antrenörü Emre Özbayer ikincilik yarışında Dardanel dışında takımların şanslarının eşit olduğunu söyledi.
Özbayer sözlerini şöyle sürdürdü: " Şu anda sıralamada beşinci durumdayız. Ve ikinci ile aramızda iki puanlık fark var. İnegöl'ün maç fazlası var. Ligde kalan haftalarda önemli maçlar var. Bursa- Dardanel, Eskişehirspor- Renault, Dardanel-Eskişehirspor, Renault- Bursa ve Bursa- İnegöl maçlarından çıkacak sonuçlar ikincinin belirlenmesinde etkili olacak. Bu da mücadelenin son haftaya kadar tüm hızıyla süreceğini gösteriyor. Biz sonuna kadar kovalayacağız. Mücadeleyi bırakmak yok Sadece avantajımızı yitirdik. Her takımın şansı eşit. Önemli olan puan kaybetmeden ligin sonunu getirmemiz"
Eskişehirspor süper gençleri Cumartesi günü konuk edecekleri Nilüfer maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Genç şimşeklerde sakatların maça yetişmesi için seferberlik yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.