Murat Diri Eskişehirspor yönetimine seslendi

Murat Diri Eskişehirspor yönetimine seslendi
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, Eskişehirspor kulübünden önceki gün 3 kalecinin fotoğrafı paylaşılmasının ardından açıklama yaptı.

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, Eskişehirspor yönetimine seslendi. Geçtiğimiz hafta basın mensupları tarafından kaleme alınan 5 kaleci haberleri ve Sincan maçının ardından yaşanan gelişmelerden sonra Eskişehirspor kulübünden önceki gün 3 kalecinin fotoğrafı paylaşılarak hem basın mensuplarına hemde Eskişehirspor taraftarlarına göndermede bulunulmuştu.

Bu paylaşımın ardından ETB Başkanı Murat Diri “Camiamızın kenetlenmeye ihtiyacı olduğu bu günlerde taraftarımızı ve camiamızı alay edercesine paylaşım yapma, dağılan havayı daha da puslu yapar. Tribünlerden gelen dostlarımıza yakışmamaktadır. Kontrolü sağlamak camiayı bir arada tutacak yaklaşım sergilemek ve taraftarın endişelerine kulak vermek gerekir. Herkesin endişeleri var. Taraftarımızda takımdaki kötü mücadeleden şikayetçi ve bunu toplamak için uğraşmamız gerekir. Bu işlerle uğraşmak kimseye fayda sağlamaz” paylaşımında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum