Murat Diri’den final maçı için ahde vefa çağrısı

Murat Diri’den final maçı için ahde vefa çağrısı
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, 14 Haziran 2023 Çarşamba Günü Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanacak olan Beyoğlu Yeniçarşı ile Antalya Kepez Belediye maçı ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

ETB Başkanı Murat Diri, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Beyoğlu Yeniçarşı Spor Kulübü A.Ş. takımı çok önemli manevi bağlarımız bulunmaktadır. 1986 - 1988 yıllarında formamızı terleten Necat Barut abimizin de bulunduğu o yıllardaki kadromuz 1987’de Başbakanlık kupasını almıştır. Necat Barut abimiz şu anda Beyoğlu Yeniçarşı Spor Kulübünde sportif direktör olarak görev yapmaktadır. İstanbul'da Eskişehirspor sancağını gururla dalgalandıran Boğazın Kırmızı Şimşekleri Dermeği ile olan komşuluk bağı dışında, BKŞ Derneği başkanımız Selahattin Erdoğan'ın amcası Rahmi Erdoğan bu kulübün alt yapı sorumlusudur.

ESKİŞEHİR SEVDALISI

Rahmi Erdoğan hocamız takımımızda forma giyen ve Beyoğlu Yeniçarşı alt yapısında Veysel Sarı'nın da yetişmesinde büyük emekleri olan bir hocamızdır. Yıllarca bu arma için mücadele etmiş insanlara vefa göstermek hepimizin görevidir. Bu sebeplerden ötürü ahde vefa sahibi bu maçı izlemek isteyen tüm Eskişehirspor sevdalılarını tüm Eskişehir halkını güçlü manevi bağlarımız olan Beyoğlu Yeniçarşı kulübünü desteklemeye Çarşamba günü 19:00'da Eskişehir Atatürk stadyumu Doğu tribüne davet ediyoruz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.