Murat Diri'den uyarı var!

Murat Diri'den uyarı var!
ETB Başkanı Murat Diri, "herkes kendine yakışanı yapacaktır. Eskişehir çocuğu kötü gün dostudur. Tüm şehrimizin bu konuda hassasiyet göstermesini rica ediyoruz” dedi.

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, uyardı. Diri şu ifadeleri kullandı:

“Bu şehrin sokaklarında beraber büyüdük. Hepimizin geçtiği bu sokaklarda hatıraları var. Herkesin beklediği bir köşe başı olmuştur. Bu sokaklar şahit olmuştur ilk kavganıza hatta ilk kez bu sokaklarda tutmuşsunuzdur sevdiğinizin elini, düştüğünde kalkmayı öğrendiğin sokaklardır

BORCU VAR

Bu sokaklar hepimizi birbirine bağlayan derin bir bağ vardır. İşte dostluğunda düşmanlığında hakkını verdiğin bu sokaklara borcun var. Eskişehir çocuklarının kendi sokaklarına borcu var. Bizler Eskişehirspor tribünlerinde içerde dışarıda sizleri gururlandıran bu şehrin çocuklarının sizlerden isteği var. Eskişehirspor’umuz küme düştü. Amatöre düştü.

DİMDİK DURDUK

Yıllar önce soyup batırmışlardı ama bu şehrin sokaklarında büyüyen çocuklar olarak Eskişehir çocuğuna yakışır direniş gösterdik birlik beraberlik gösterdik dimdik durduk armamızın arkasında çoktan kapandı denmişti ama son maça kadar ayakta durduk ve umutla taşıdık bu şanlı sancağı. Olmadı düştük amatöre.

HASSASİYET

Ama Eskişehir çocuğu bu durumda da sırtını dönemez. Bizler yarı yolda dostunu bırakanlardan olmayız. Tüm şehrimize tüm semtlerimize tüm sokaklarımıza tüm mekancılarımıza tüm güvenlik arkadaşlara çağrımızdır. Eskişehir’de Eskişehirspor hassasiyetini hepimiz sahiplenmeli ve eğer Galatarasay kazanırsa olası bir şampiyonluk kutlaması yapmak isteyenlere bu hassasiyeti belirtmesini istiyoruz. Bu sadece Eskişehirspor tribünlerinin değil Eskişehir çocuklarının hepsinin ortak davasıdır. Bu konuda herkesin sorumluluk almasını çarşıda formalı gezenlere gereken şekilde kibarca uyarının yapılıp şampiyonluk kutlama konusundaki hassasiyetin belirtilmesini istiyoruz. Herkes kendine yakışanı yapacaktır. Eskişehir çocuğu kötü gün dostudur. Tüm şehrimizin bu konuda hassasiyet göstermesini rica ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.