Muttalıp'tan Sazova'ya spor yapmak için geliyorlar

Muttalıp’tan Sazova’ya spor  yapmak için geliyorlar
Muttalıp Atatürk İlköğretim okulundaki öğrenciler örnek bir davranışta bulunarak Beden eğitimi öğretmeni Özlem Temel Şen gözetiminde haftanın 3 günü Sazova’da yapılan atletizm çalışmalarına katılıyorlar. Muttalıp’tan...

Muttalıp Atatürk İlköğretim okulundaki öğrenciler örnek bir davranışta bulunarak Beden eğitimi öğretmeni Özlem Temel Şen gözetiminde haftanın 3 günü Sazova'da yapılan atletizm çalışmalarına katılıyorlar.
Muttalıp'tan Sazova'ya elen minik sporcular haftanın 3 günü antrenör Mammer Daldaban gözetiminde atletizm çalışmalarında yer alıyorlar. Gençlik ve spor il müdürlüğüne bağlı atletizm yaz okulu çalışmalarına katılan minikler için bilgi aldığımız antrenör Muammer Daldaban" Bu minikleri gösterdikleri azim ve istekten dolayı kutlamak gerekiyor. Aynı zamanda bu öğrencileri spora teşvik eder beden eğitim öğretmenimiz Özlem Temel Şen'i de unutmamak lazım. Güzel bir çalışmanın içine girdik. Öğrencilerin gözlerindeki istek ve çalışma arzusu açıkçası beni heyecanlandırdı. Bu öğrenciler arasından Eskişehir atletizmine başarılar kazandıracak sporcular çıkacağına inanıyorum. Yaz dönemi boyunca yoğun bir tempoda çalışacağız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.