MUZAFER ÇİL VE SPOR LİSESİ ŞAMPİYON
Erkeklerde Muzaffer Çil Anadolu Lisesi Atatürk lisesini 4-3 yenerek şampiyonluk kupasını müzesine götürdü.Kızlarda ise Ahi Evran Anadolu Lisesi’ni 2-0 mağlup eden Eğitimciler Spor Lisesi şampiyonluk kupasını kaldırdı.
ERKEKLERDE HEYECAN VARDI
Okullar Arası Kız-Erkek Futsal İl Birinciliği’nde kupalar sahibini dün Porsuk Spor Salonu’nda oynanan final mücadeleleri sonunda buldu.
Erkeklerde ise Atatürk Lisesi’ni 4-3 mağlup eden Muzaffer Çil Anadolu Lisesi şampiyonluk kupasını müzesine götürdü. Üçüncülük kupasını da Ahmet Kanatlı Anadolu Lisesi önünde 4-0 kazanan Şehit Savaş Kubaş Anadolu Lisesi kaldırdı.
KIZLARDA SPOR LİSESİ
Kızlarda da heyecan vardı. Ahi Evran Anadolu Lisesi’ni 2-0 mağlup eden Eğitimciler Spor Lisesi şampiyonluk sevincini yaşarken, üçüncülüğü de 19 Mayıs Anadolu Lisesi’ni 4-1 yenen Beyhan Rıfat Çıkılıoğlu Anadolu Lisesi elde etti. Maçların ardından düzenlenen törenle birlikte dereceye giren okullara kupa ve madalyaları takdim edildi