Nedime Türkiye Şampiyonu

Nedime Türkiye Şampiyonu
Karate’de Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Nedime Çavlan Levent Türkiye şampiyonu oldu.Karate Federasyonu 2009 yılı faaliyet programında yer alan ümit-genç ve 21 yaş altı bay bayan Türkiye Karate Şampiyonası 26-27 Aralık tarihinde...

Karate'de Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Nedime Çavlan Levent Türkiye şampiyonu oldu.
Karate Federasyonu 2009 yılı faaliyet programında yer alan ümit-genç ve 21 yaş altı bay bayan Türkiye Karate Şampiyonası 26-27 Aralık tarihinde İstanbul ilinde yapıldı.
Şampiyonada ilimiz Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Nedime Çavlan Levent Genç Bayanlar Kumite 53 kg da Türkiye Şampiyonu oldu.
Karate antrenörü Sami Togay gözetiminde Türkiye Şampiyonası'na katılan genç sporcumuz İstanbul'da gerçekleşen mücadelelerde Nedime, 5 maç yaptı hepsini de farklı skorla kazanmasını bildi. Finalde Adana'lı rakibi ile karşılaşan ve maçtan 4-1 sayı ile galip ayrılan Nedime Türkiye Şampiyonluğunu Eskişehir'e kazandırdı.
Genç karatecimiz İstanbul'da yılbaşından sonra gerçekleşecek olan seçmelerde de başarılı olup 1. olursa İzmir'de Şubat ayında gerçekleşecek olan Avrupa Şampiyonası'nda hem ilimizi hem de ülkemizi temsil etmeye hak kazanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.