"Oftaş'ı yenmekten başka çare yok"

“Oftaş’ı yenmekten başka çare yok”
Lider Oftaş’ı gözüne kestiren Eskişehirspor teknik direktörü Ergin Işık “ Yenmekten başka çare yok” dedi. Eskişehirspor’un evindeki Karşıyaka maçından bir puanla ayrılarak düşme hattı ile arayı açma fırsatını kaçırması...

Lider Oftaş'ı gözüne kestiren Eskişehirspor teknik direktörü Ergin Işık " Yenmekten başka çare yok" dedi.
Eskişehirspor'un evindeki Karşıyaka maçından bir puanla ayrılarak düşme hattı ile arayı açma fırsatını kaçırması üzerine bu hafta oynayacağı Oftaş maçının önemini arttırdı.
Oftaş maçından puan veya puanlarla ayrılması gereken Eskişehirspor hazırlıklarını bu yönde yaparken durumu değerlendiren teknik direktör Ergin Işık şunları söyledi. " Lider Oftaş'ı yenmekten başka çare yok. Ligdeki durumumuz ortada. Belirlenen hedefe bir an önce ulaşmamız gerekiyor. Karşıyaka maçında kaybettiğimiz puanları Oftaş maçında telafi etmemiz gerekiyor. Zor maç olacak. Ama biz galibiyet için ter dökeceğiz. B uzorlu maçta görev alacak olan futbolcularımda üzerine düşeni en iyi şekilde yerine getirecektir." Karşıyaka maçındaki kart olayına açıklıkta geçiren teknik direktör Ergin Işık " Vestel maçındaki olayların hakemleri etkilediği ortada. Bana göre Mahmut haksız yere kırmızı kart gördü. Hakemin kararı yanlıştı" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.