Okulların grup sınavı

Okulların grup sınavı
Okul takımlarımızı Türkiye şampiyonasında zorlu sınavlar bekliyor. Öncelikle basketbol da grup eleme müsabakalarında başarılı olarak İlköğretim okulları arası yıldızlar Türkiye şampiyonası yarı finallerine hem bayanlarda,...

Okul takımlarımızı Türkiye şampiyonasında zorlu sınavlar bekliyor. Öncelikle basketbol da grup eleme müsabakalarında başarılı olarak İlköğretim okulları arası yıldızlar Türkiye şampiyonası yarı finallerine hem bayanlarda, hem de erkeklerde yükselme başarısını gösteren Atayurt finallere çıkabilmek için ter dökecek. Bayan basketbolcular 29 Mart-1 Nisan tarihlerinde Ordu'da, erkekler ise yine aynı tarihlerde Denizli'de karşılaşmalara çıkacak. Öte yandan İlköğretim okulları arası minikler hentbol Türkiye şampiyonası grup eleme müsabakalarına çıkacak bayanlarda 30 Ağustos, erkeklerde ise Yenikent İlköğretim okulu Konya'ya gidiyor. 29 Mart-1 Nisan tarihlerinde yapılacak müsabakalarda takımlarımız yarı finaller için vize arayacak.
4 okul takımımızın da Türkiye şampiyonasında yapacağı karşılaşmalardan başarılı sonuçlar alarak bir üst tura geçmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.