Okullu taekwandocular hazırlıkta

Okullu taekwandocular hazırlıkta
24 Mart’ta yapılan seçmeler sonunda dereceye giren okullu yıldız taekwondocular Türkiye şampiyonası için hazırlıklarını sürdürüyor. Yunusemre taekwondo okulundanda bu yıl 4 sporcu ilimizi şampiyonada temsil edecek. 25-29 Nisan...

24 Mart'ta yapılan seçmeler sonunda dereceye giren okullu yıldız taekwondocular Türkiye şampiyonası için hazırlıklarını sürdürüyor. Yunusemre taekwondo okulundanda bu yıl 4 sporcu ilimizi şampiyonada temsil edecek.
25-29 Nisan tarihleri arasında Zonguldak'ta yapılacak müsabakalarda erkeklerde 10, bayanlarda 10 toplam 20 sporcu ilimiz adına mücadele edecekler. İl takımında Nadir Özsoy, Halit Yavuz, Mehmet Çak, Mesur Düş idareci ve antrenör olarak görev yapacak. Son hazırlıklarını yapan taekwondocularımızda hedef şampiyonadan madalyalar ile dönmek. Konu ile ilgili olarak antrenör Halit Yavuz" Okullar arası taekwondo il birinciliği müsabakaları nefes kesmişti. İnşallah Türkiye şampiyonasında da sporcularımız aynı performanslarını yansıtarak ilimize altın madalyaları getirirler" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.