Onaltı takım vizeyi kaptı

Onaltı takım vizeyi kaptı
Onaltı final takımı belirlendi. Gazetemizin Geleneksel olarak düzenlediği 24. Basın İstikbal Gazetesi Kupasında önceki gün oynanan karşılaşmalarla grup maçları tamamlandı. Final grubuna yükselen onaltı takım Pazartesi günü...

Onaltı final takımı belirlendi. Gazetemizin Geleneksel olarak düzenlediği 24. Basın İstikbal Gazetesi Kupasında önceki gün oynanan karşılaşmalarla grup maçları tamamlandı. Final grubuna yükselen onaltı takım Pazartesi günü başlayacak final heyecanını daha şimdiden yaşamaya başladı. Önceki gün oynanan son grup maçlarında da büyük çekişme yaşandı. (E) Grubunun birincisi belirleyecek olan karşılaşmada Black Clup ile Re De Pa Tour takımlarının mücadelesi beğenilirken, karşılaşmayı Re De Pa Tour 7-4 kazınarak gruptan birinci çıkmayı başardı. Günün ikinci maçında ise turnuvada genç bir ekiple mücadele eden Gaze Gençlik ilk maçını Çetintaş Giyi karşısında 2-2'lik beraberlikle alırken, günün diğer iki karşılaşmasında berabere sonuçlanınca gün beraberlikler günü oldu. Günün iki iddiasız takımının mücadeleside Göynüküler Sarıcailyas arasında 4-4 sonuçlanırken, günün son maçında da grup birinciliği için ortaya konan futbol izleyenler tarafından beğenildi.
(F) Grubunda lider İstanbul Çanta ile zirveyi zorlayan Genç Doyum Emek maçı 1-1 berabere sonuçlanınca gruptan İstanbul Çanta birinci Doyum Ekmek ise ikinci takım olarak final grubuna yükseldi. Gruplarında birinci ve ikinci olarak final grubuna yükselen onaltı takımın mücadelesi ise tek maç üzerinden elemasyon sistemi ile gerçekleştirilecek. Yenilen takım kupaya veda edecek. Pazartesi balayacak olan final grubunun programı ise şöyle oluştu: 04. 06.2007 Pazartesi Açık Saha 19.30: Akarbaşı Esbak - Başak Çatı Cephe Sistemleri, 20.30: Özstar Yapı Malzemeleri -Alayı 26.05. 2007 Salı Açık Saha 19.30: Re De Pa Tour - Doyum Ekmek, 20.30 İstanbul Çanta ve Spor Evi - Balçık Clup. Kapalı Saha: 19.00 Tepebaşı Belediyesi - Yenikent Gençlik - 20.00 : Ar Yemek - Kal, Su, Tes. Vaillant.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.