"ÖNCE EKİP OLACAĞIZ"

“ÖNCE EKİP OLACAĞIZ”
Sağlıkspor antrenörü Mesut Altıntaş önceki gün yapılan ilk antrenmanda yeni sezon ile ilgili açıklamalarda bulundu. Öncelikle 2012-2013 sezonunun tüm takımlara hayırlı olmasını dileyen Altıntaş ‘6 haftalık bir çalışma...

Sağlıkspor antrenörü Mesut Altıntaş önceki gün yapılan ilk antrenmanda yeni sezon ile ilgili açıklamalarda bulundu. Öncelikle 2012-2013 sezonunun tüm takımlara hayırlı olmasını dileyen Altıntaş '6 haftalık bir çalışma dönemi geçireceğiz. Bunun ilk iki haftası kondisyon ve dayanıklılığa yönelik olacak. Bu yıl çok daha genç bir kadro ile ligde yer alacağız. Sayımız denenmeye gelen oyuncular ile birlikte 35'i bulacak. 1 haftalık çalışmanın ardından bu sayıyı önce 28'e, ikinci haftanın ardından ise 24'e indireceğiz. Ligin başlamasına yaklaşık 1 aylık süreç kala teknik ve taktik antrenmanlara geçerek hazırlık maçlarına yöneleceğiz' dedi.
Transfer içinde konuşan antrenör Mesut Altıntaş 'Aramızdan geçen sezondan 11 sporcumuz ayrılırken, yerlerini 9 yeni futbolcu ile doldurduk. 5 futbolcuyla daha görüşmelerimiz sürüyor. Yönetimimizin başarılı çalışmaları sonunda çok genç ve gelecek vaat eden oyuncular aldık. Önümüzde ki yıl aynı Mertcan örneğinde olduğu gibi öncelikle bu oyuncuların iyi yerlere gelmesi için çalışacağız. Sol kanada ofansif yönlü bir oyuncu arıyoruz. Bulduğumuz takdirde transferi kapatacağız. Çok koşan, mücadele eden ve dinamik bir takım görüntüsünde ligde mücadele edeceğiz. Yeni sezondan umutluyum. Ancak şimdiden hedef belirlemek güç. Çünkü grubumuz ve rakiplerimiz belli değil. Öncelikli hedefimiz geçen senenin üstünde bir takım yaratarak, Eskişehirlilere futbol anlamında keyif vermek istiyoruz. Bunun içinde Takım olarak önce istikrarı yakalamalıyız. Ligde ki diğer temsilcimiz Demirspor'a da yeni sezonda başarılar diliyorum' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.