“Önceliğimiz iç transfer”

“Önceliğimiz iç transfer”
3 Lig ekibimiz Anadolu Üniversitesi Futbol takımında, yeni sezon planlaması çalışmaları devam ediyor. Teknik Direktör Sertaç Gezer, bu doğrultuda ilk olarak iç transferi halledeceklerini dile getirdi.

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk ipini göğüsleyerek yeni sezonda 3. Lig’de mücadele etme hakkını elde eden Anadolu Üniversitesi’nde sezon planlaması yapıldı. İlk olarak iç transferi halletmeyi düşünen Mavi Beyazlı ekip, ardından gözünü dış transfere çevirecek. Yeni sezonda tekrar takımın başında olacak şampiyon Teknik Direktör Sertaç Gezer, “Bugün yarın mevcut kadromuzdaki oyuncularımızla teker teker görüşerek iç transferi bitirmeye çalışacağız. Oyuncularımıza talip olan takımlar var. Biz de kendilerine teklifimizi sunacağız. Eğer kabul ederlerse bizimle yola devam edecekler. Dış transferi de, iç transfere göre şekillendireceğiz. Listemizde şuan birçok isim var. İnce eleyip sık dokuyarak bizde faydalı olacak isimleri takımımıza kazandıracağız” dedi.

KARAMAN’DA MAÇ İZLEYECEK

Bazı 3. Lig play-off maçlarını takip ederek transfer listesini oluşturmaya çalışan Teknik Direktör Sertaç Gezer, yarında Karaman’da olacak. Burada Karaman FK ile Orduspor 1967 arasında oynanacak olan 3. Lig 2. Tur Play-off karşılaşmasını takip edecek olan Gezer, ardından hazırladığı transfer raporunu Başkan Galip Öztürk ve yönetim kuruluna sunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.