ONLARDAN BEKLENTİ BÜYÜK

ONLARDAN  BEKLENTİ BÜYÜK
Sağlıkspor 2012-2013 sezonu için genç ve dinamik bir kadro oluşturdu. Dış transferde Demirspor’dan Mehmet Meşe ve Serkan, DSİ Bentspor’dan Sinan, Eskişehirspor U18 takımından Halit ve Hakan, Şekerspor’dan Emrah ile Bilecik Vitra’dan...

Sağlıkspor 2012-2013 sezonu için genç ve dinamik bir kadro oluşturdu. Dış transferde Demirspor'dan Mehmet Meşe ve Serkan, DSİ Bentspor'dan Sinan, Eskişehirspor U18 takımından Halit ve Hakan, Şekerspor'dan Emrah ile Bilecik Vitra'dan Oğuzhan ile kesin anlaşmaya varan Sağlıkspor denenmeye gelen bazı oyuncuların yanı sıra geçen sene Demirspor'da forma giyen ve bu sezon başı hazırlık dönemine katılan Furkan'ı renklerine bağlamak istiyor.
Yeni transferlerden büyük beklenti içinde olduklarını belirten antrenör Mesut Altıntaş 'Bizim kemikleşmiş bir kadro iskeletimiz var. Aramıza yeni katılan arkadaşların bu sezon gösterecekleri performans bizim ligde ki kaderimizi belirleyecek. Ben genç ve gelecek vadeden yeni transferle çok güveniyorum. İyi bir sezon geçirdikleri takdirde mutlaka bu sezon Mertcan öreneğinde olduğu gibi mutlaka profesyonel liglerde forma giyecekler' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.