"Onların gücüyle bu takım buralara kadar geldi"

"Onların gücüyle bu takım buralara kadar geldi"
Eskişehirspor teknik patronu Önder Karaveli Karadeniz Ereğli maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Önder Karaveli, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Geldiğimiz de hiç kolay değildi, şimdi de kolay değil. Eskişehirspor liderliği kaybettikten sonra avantaj rakibine geçmişti. Ama kalan bütün maçları bizim başladığımız günden itibaren kazandığımızda, rakibimizi de ikili averaja uygun bir şekilde yendiğimizde o zaman hiç kimsenin hiçbir sonucunu beklemeden Eskişehirspor direk birinci olabiliyordu. Ancak geçen hafta Alaplı’da aldığımız mağlubiyetle bu şansımızda ortadan kalktı. Şimdi sadece kendi skorlarımız bizim yeterli değil. Başka takımların skorları ile de ilgilenmek durumundayız. Kalan haftalarda matematiksel olarak bence devam ediyor. Eskişehirspor bu yüzden mücadeleden vazgeçmemelidir.

“VAZGEÇMEYECEĞİZ”

Biz kendi adımıza vazgeçmeyeceğiz. Herkesin bildiği bir problem yaşadık. Travma yaşadı bu takım. Bizde o otobüsün içindeydik. O yaşanan olayın etkileri ne yazık ki geçen hafta oyuncularımızın üstünde ve bizde vardı. Ama elimizden geldiği kadar bu silmeye çalışıyoruz. Güne ve hayata yeniden başlamaya çalışıyoruz. Dün itibari ile antrenmana başlangıç düdüğü ile Karadeniz Ereğlispor maçına başlangıç düdüğüdür. Bunu çok net söyledim. Bu haftanın geçen haftadan daha iyi geçeceğini, en azından psikolojik açıdan daha iyi geçeceğini düşünüyorum. Pazar günü oynayacağımız maçta tek bir hedefimiz var. Maçı kazanmak.

“BAHANE YOK”

Ben Alaplı maçından önce bunu hiç kimsenin önüne bahane olarak sunmak istemedim. Böyle bahanelerin arkasına saklanmayı sevmiyorum. Fakat bir önceki maça ilk 11’de başlattığımız Kerem, Sergen maçta sakatlandı. Oynatıp oynatmayacağımız belli olmayan Yusuf’un ameliyat olması. Son antrenmanda Kırşehir maçında attığı gollerle ve oyunuyla bizi çok mutlu eden Fatih Çakır son antrenmanda sakatlandı. Neredeyse sezonu kapatacak duruma geldi. İkinci derece yırtığı var. Maç sabahına uyandığımızda bütün hafta hasta olan Ercan’ın maça başlayabilecek durumda olmadığını öğrendik. Bu kadar çok da eksiğiniz olduğunda gerçekten de çok kolay değil. Biz buna rağmen arkada bekleyen genç oyuncularımızla o maça tutunmaya çalıştık. İlk yarısı 1-0 bitti ama kalemizde pozisyonlar da verdik. Başka gollerde yiyebilirdik. İkinci ayrısında değişiklere rağmen fırsatlar yakaladık. İkinci golü yedikten sonra maç elimizden koptu gitti. Ben bunu söylüyorum. Alaplı oynadığımız maçı hak eden taraf oldu.

“TARAFTAR FARKI”

Benim burada olma sebeplerinin başında Eskişehirspor taraftarı geliyor. Bende enteresan bir sevgi oluşturdu. Onlarda başka durumlara bakmaksızın destek olmalı. Biz onların enerjisini yükseltemedik. Bunun farkındayız. Alaplı maçını kazansak çok daha farklı bir Ereğli maçına çıkacaktık. Ona rağmen Eskişehirspor’u sevenleri, çok sevdikleri Eskişehirspor’u desteklemeye davet ediyorum. Bu davete icap ederlerse mutlu olurum. Onların gücüyle bu takım buralara kadar geldi. O günü yanımızda hissetmek bizi mutlu eder."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum