ONU BUNU BIRAK LİDERE BAK!

ONU BUNU BIRAK LİDERE BAK!
İstanbul Büyükşehir galibiyeti ile moral bulan Eskişehirspor gözünü Galatasaray maçına çevirdi. Tatil yapmayan Kırmızı Şimşekler dün tesislerde topbaşı yaptı. İstanbul BŞ galibiyeti ile moral bulan Eskişehirspor gözünü...

İstanbul Büyükşehir galibiyeti ile moral bulan Eskişehirspor gözünü Galatasaray maçına çevirdi. Tatil yapmayan Kırmızı Şimşekler dün tesislerde topbaşı yaptı.
İstanbul BŞ galibiyeti ile moral bulan Eskişehirspor gözünü lider Galatasaray ile yapacağı maça çevirdi.
Tam çıkışa geçtiği dönemde aldığı Kayserispor yenilgisi ile şok yaşayan Eskişehirspor İstanbul BŞ galibiyeti ile tekrar kendine geldi. Taraftarı ile galibiyet sevincini paylaşan ve moral bulan kırmızı şimşekler mola vermeden gözünü lider Galatasaray ile yapacakları zorlu maça çevirdi.
Tatil yapmayan ve dün tesislerde topbaşı yapan Eskişehirspor'da maçta forma giyenler yenileme çalışması yaparken, oynamayanlar ise normal antrenmana çıktılar. Bugün tek çalışma yaparak Galatasaray hazırlıklarını sürdürecek olan Eskişehirspor Çarşamba günü çift çalışma yapacak.
Galatasaray maçının Cumartesi günü olması nedeniyle hazırlıklarını Perşembe günü yapacağı taktik çalışma ile tamamlayacak olan Eskişehirspor değişiklik olmazsa Cuma sabahı İstanbul'a hareket edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.