“Onurumuz ve geleceğimiz için oynadık”

“Onurumuz ve geleceğimiz için oynadık”
Anadolu Üniversitesi Teknik Direktörü Engin Çalışır Hacettepe 1945 maçı ile ilgili olarak “Biz kendi işimize baktık. Hiçbir şaibeye yer vermeden kendi onur, gurur ve geleceğimiz oynadık. Oyuncularımla gurur duyuyorum” dedi.

Hacettepe 1945 ekibini deplasmanda 1-0 yenerek tarihinde ilk kez mücadele ettiği 3.Lig’de Play-Off oynama başarısını da gösteren Anadolu Üniversitesi’nde Teknik Direktör Engin Çalışır Play-Off’ta ki Karşıyaka maçı içinde önemli açıklamalarda bulundu.

Mütevazi bir bütçe ve kadro ile müthiş bir iş çıktığını ifade eden Teknik Direktör Engin Çalışır şunları söyledi:

“Küme düşmeme mücadelesi veren bir rakip karşısında her türlü duygunun yaşandığı farklı bir maç oynadık. Sahada mücadele ederken, bir yandan da diğer maçların sonuçlarını takip ettik. Oyuncularım büyük olgunluk ve sakinlikle sahada mücadele ettiler. Karşıyaka maçı öncesi beni bu mutlu etti. Çünkü Perşembe günü de bize gerekli olan en değerli olgu bu olacak. Maça iyi başlamıştık. Ancak Amasya’nım Silifke karşısında 2-0 öne geçmesinin ardından bizim için Karşıyaka maçı başladı. Bu bilinçle sakatlık ve cezalı duruma düşülmemesi adına gerekli önemler aldık. Gerekli müdahaleleri yaptık. Oyuncularımda oyunu rölantiye alsa da mücadeleyi bırakmadılar. Biz kendi onurumuz, geleceğimiz ve gururumuz için sonuna kadar oynadık.

HER HAFTA ÜZERİNE KOYDUK

Maç sonunda biz sevinirken, rakibimiz küme düştüğü için büyük üzüntü yaşadı. Futbolun doğasında bu var. Maç sonunda da rakibimizin koridorlarda bize karşı eylemi olsa da oyuncularımın burada da sakin ve sükunetli davranması beni sevindirdi. Anadolu Üniversitesi adına tarihi bir başarı elde ettiğimizi düşünüyoruz. Bu oyuncu grubunun karakteri ile elde edilmiş bir başarıdır. Biz de teknik ekip olarak daha çok oyuncuya şans vererek, hem kadro derinliğini oluşturduk, hem de mücadelenin içine soktuk. Her hafta gelişen üzerine koyan bir ekip olduk. Mütevazi bir bütçe ve kadro ile çok değerli bir iş başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

İZMİR’DE DESTEK BEKLİYORUZ

Ancak işimiz daha bitmedi. Play-Off’u ne yazık ki sıkıştırılmış bir takvimde oynuyoruz Bunu da anlamış değilim. Dinlenemeden hazırlıklara başladık. Tüm idmanlarımız maç saati olan akşam 20.00’da olacak. Karşıyaka ile İzmir’de oynadığımız maçta 90+7’de penaltı golüyle kaybetsek de galip de gelebilirdik. Tabi ki Karşıyaka’da bize karşı daha temkinli olarak gerekli önemleri alacak. Sadece 90 değil, 120 hatta penaltılara kadar gidebilecek bir maç oynayabiliriz. Her türlü senaryo için hazırlanacağız. Planlarımız galibiyet üzerine olacak. Eskişehirlileri de bu önemli maçta yanımızda olmaya davet ediyorum. Turu geçip, gidebileceğimiz en iyi noktaya gitmek istiyoruz. Oyuncularıma sonuna kadar inanıyor ve güveniyorum”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum