Osmangazi'de Taekwondo sevgisi

Osmangazi’de Taekwondo sevgisi
Osmangazi İlköğretim okulu Badminton branşının yanına Taekwon-Do yu da ekledi.Olimpiyatlarda Taekwon-Do branşında alınan 2 madalya ile birlikte halkın teveccüh gösterdiği bir branş olan bu sporda sporcu sayısı gün geçtikçe...

Osmangazi İlköğretim okulu Badminton branşının yanına Taekwon-Do yu da ekledi.
Olimpiyatlarda Taekwon-Do branşında alınan 2 madalya ile birlikte halkın teveccüh gösterdiği bir branş olan bu sporda sporcu sayısı gün geçtikçe fazlalaşıyor.
Osmangazi İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Altınkaynak'ın önderliğinde ve Okul Aile Birliği Başkanı Hülya Akkoyun'un gayretleri ile Taekwon-Do ile buluşan yaklaşık 60 minik sporcu okulun spor salonunda haftanın 4 günü antrenman yapma imkanı buluyor.
Kulüp kurma çalışmalarına da başlayan Okulda tüm hedef 2020 de Türkiye'de yapılması planlanan Olimpiyatlarda bu okulun öğrencilerinden sporcuların Türkiye adına yarışması.
Osmangazi İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Altınkaynak "okulumuzun imkanlarını öğrencilerimizin hizmetine sunarak spor yapmaları bizleri mutlu ediyor. Alanında başarılı antrenörlerle bu çalışmaların sonunda şampiyonlar çıkacaktır. Buna inanıyorum" şeklinde konuştu.
Okul aile birliği başkanı Hülya Akkoyun da kendi çocuklarının da bu okulda okuduğunu ve başarılı sporcular olarak yetişmelerini istediğini belirterek "amacımız sporcularımızı okulumuz ve Türkiyemizi en iyi şekilde temsil eden şampiyonlar olarak görmek bunun için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.