OTURANEL İNŞAAT İDDİALI

OTURANEL İNŞAAT İDDİALI
Oturanel İnşaat Plaj Futbol Türkiye Şampiyonasına İddialı Gidecek. Teknik sorumlu Gürol Bakırcı Alanya’daki Turnuvada mücadele edecek takım kadrosunu açıkladı. 6 Eylül - 11 Eylül tarihleri arasında 16 takımın mücadele edeceği...

Oturanel İnşaat Plaj Futbol Türkiye Şampiyonasına İddialı Gidecek. Teknik sorumlu Gürol Bakırcı Alanya'daki Turnuvada mücadele edecek takım kadrosunu açıkladı. 6 Eylül - 11 Eylül tarihleri arasında 16 takımın mücadele edeceği turnuvada hedeflerinin çeyrek finallere kalıp dereceyle dönmek olduğunuı ifade eden Bakırcı şampiyona için hazırlıklara başladıklarını belirtti.
3 yıldır takıma destek verdiğini ve bu yıl Alanya'dan dereceyle dönmek istediklerini söyleyen ve geçtiğimiz günlerde de futbol takımına ve teknik ekibe iftar yemeği veren Başkan Armağan Oturanel 'Amacımız Türk sporuna ve amatör spora katkı sapğlamak. Bundan sonra da üstümüze düşen ne varsa yapmaya hazırız. Organizasyonun bu noktaya gelmesinde pay sahibi olan başta Tepebaşı Belediyesine, daha sonra TFF ve EASKF'ye gazetemiz İstikbal aracılığı ile teşekkür ediyorum' dedi.
ESKİŞEHİR PLAJ FUTBOL TAKIM KADROSU
1-Şevki-Kırka Boraks
2-Göktuğ-Kütahyaspor
3-Yılmaz Sazak-Kütahya Şeker
4-Basri- Bağlarspor
5-Yusuf-Demirspor
6-Yavuz-Anadolu Üniv.
7-Can Anadolu Üniv.
8-Kadir-DSİ Bent
9-Serkan-DSİ Bent
10-Sertan-ESOGÜ
11-H.Hüseyin -Yunusemre
12-İsmail-Eski
Teknik Sorumlu Gürol Bakırcı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.