Özata'dan Fair-Play çağrısı

Özata’dan Fair-Play çağrısı
Yarın saha ve seyircisi önünde Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Orduspor’da taraftarlara ’Fair-Play’ çağrısı yapıldı. Basın Sözcüsü Ayhan Özata, Eskişehirsporlu yöneticilerin ’Ordulular tarafından tehdit ediliyoruz’...

Yarın saha ve seyircisi önünde Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Orduspor'da taraftarlara 'Fair-Play' çağrısı yapıldı. Basın Sözcüsü Ayhan Özata, Eskişehirsporlu yöneticilerin 'Ordulular tarafından tehdit ediliyoruz' yönündeki iddialarını üzüntüyle karşıladıklarını söyledi.
Özata, "Hiçbir Orduspor taraftarının Eskişehirspor'u tehdit etmek gibi çirkin harekette bulunacağını düşünmüyoruz. Eğer böyle bir olay olduysa bu kişi Ordulu veya Orduspor taraftarı olamaz. Bizler kulüp yöneticileri olarak bu tür oyunlara gelmeyelim" diye konuştu.
"İlk yarıda Eskişehir'e gittiğimizde bizleri en iyi şekilde ağırladılar. Biz de gerekli misafirperverliği göstereceğiz" diyen Özata, "Eskişehirsporluların endişesi olmasın" mesajı verdi. Özata, "Gün birlik günüdür. Fair-play mantığı ile tribün terörüne izin vermeyerek sahamızın bir daha kapatılmasını önleyelim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.