PAF'lar komşuyu bekliyor

PAF’lar komşuyu bekliyor
Eskişehirspor Süper Gençleri bugün komşu Kütahya ile oynuyor. Antrenör Özbayer " Hedefimiz üç puan" dedi. Deplasmanlı süper gençler liginde ilk iki mücadelesi veren Eskişehirspor grubun zayıf ekiplerinden Kütahyaspor’ u konuk...

Eskişehirspor Süper Gençleri bugün komşu Kütahya ile oynuyor. Antrenör Özbayer " Hedefimiz üç puan" dedi. Deplasmanlı süper gençler liginde ilk iki mücadelesi veren Eskişehirspor grubun zayıf ekiplerinden Kütahyaspor' u konuk ediyor.
İlk yarda deplasmanda yendiği rakibine rövanşı vermeyecek olan genç şimşekler antrenör Emre Özbayer gözetimindeki hazırlıklarını tamamladı.
Vali Hanefi Demirkol tesislerinde saat 13.30'da başlayacak karşılaşma için dinlenmeye çekilen Eskişehirspor süper gençleri maç saatinin gelmesini bekliyor. Süper gençlerin antrenörü Emre Özbayer puan kaybetme toleranslarının olmadığını belirterek " Kütahya maçında hedefimiz üç puan. Zorlu maçlarımız yaklaştı ve bu maçlara kadar puan kaybetmeden gitmemiz gerekiyor. İlk iki içinde yer almamız için İnegöl ve Dardanel maçlarından da puan çıkartmak zorundayız. Eskişehirspor olarak artık puan kaybetmemeliyiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.