PAF'lar liderin konuğu

PAF’lar liderin konuğu
Deplasmanlı Süper gençler liginde mücadele eden Eskişehirspor paf takımı bugün deplasmanda grupta lider durumda bulunan Çanakkale Dardanel ile karşı karşıya gelecek. Ligde son haftalarda tekrar bir çıkış yakalayan genç şimşekler...

Deplasmanlı Süper gençler liginde mücadele eden Eskişehirspor paf takımı bugün deplasmanda grupta lider durumda bulunan Çanakkale Dardanel ile karşı karşıya gelecek.
Ligde son haftalarda tekrar bir çıkış yakalayan genç şimşekler zorlu deplasmandan da galibiyet ile ayrılarak ilk üç yarışında ki iddiasını son haftaya kadar sürdürmek istiyor. Zorlu ve kendileri için dönüm noktası niteliği taşıyan bir maça çıkacaklarını belirten antrenör Emre Özbayer" Hazırlıklarımızı tamamladık.
Rakibimiz ile daha önce karşılaşmamız gerekiyordu. Fakat ertelenmişti. İnşallah bu erteleme bize yarar ve zorlu deplasmandan galibiyet ile ayrılarak grupta ilk üç yarışında avantajlı bir konum elde ederiz" dedi.
Eskişehirspor süper gençlerinin Çanakkale Dardanel ile deplasmanda oynayacağı bugünkü karşılaşma saat: 14.30'da start alacak. Genç şimşeklerimizin zorlu doksan dakikadan üç puan ile ayrılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.