Pafların konuğu Nilüfer

Pafların konuğu Nilüfer
Deplasmanlı Süper gençler ligi Bursa grubunda zirve yarışında ki iddiasını devam ettirmek isteyen Eskişehirspor paf takımımız bugün Bursa Nilüfer Belediyesi’ni konuk edecek. Ligde zirve yarışında İnegöl yenilgisi ile büyük...

Deplasmanlı Süper gençler ligi Bursa grubunda zirve yarışında ki iddiasını devam ettirmek isteyen Eskişehirspor paf takımımız bugün Bursa Nilüfer Belediyesi'ni konuk edecek.
Ligde zirve yarışında İnegöl yenilgisi ile büyük yara alan genç şimşekler Nilüfer Belediyesi'ni yenerek yarıştan kopmak istemiyor.
Hazırlıklarını antrenör Emre Özbayer gözetiminde tamamlayan genç şimşeklerde tek hedef 3 puan. Zorlu bir maça daha çıkacaklarını belirten antrenör Özbayer" Hazırlıklarımızı tamamladık. İnegöl maçında ki yenilgiyi unutturmak için bu maçtan 3 puan almamız şart. İnşallah güzel bir oyunla istediğimiz ve dilediğimiz galibiyeti alacağız. Oyuncularıma güveniyorum" dedi.
Eskişehirspor paf takımımızın Bursa Nilüfer Belediye ile oynayacağı karşılaşma Necdet Yıldırım sahasında saat: 14.30'da start alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.