PLAY-OFF HEYECANI BAŞLADI

PLAY-OFF HEYECANI BAŞLADI
Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler arası Gençler Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında Play Off heyecanı dün oynanan 4 karşılaşma ile başladı. Gençler Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında nefes...

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler arası Gençler Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında Play Off heyecanı dün oynanan 4 karşılaşma ile başladı.
Gençler Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında nefes kesen mücadeleler oynanmaya devam ediyor. Gökmeydan Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmalarda Play Off heyecanı başladı. Dün oynanan mücadelelerde Atatürk Muzaffer Çil'i 3-0, Gelişim Cumhuriyet'i 3-0, Tayfur Bayar G. Anadolu Kız Meslek'i 3-0, Türk Telekom Prof. Dr. Orhan Oğuz'u 3-0 yenerek çeyrek finallere galibiyetle başlayan takımlar oldular. Beyaz grupta Mat Fkb Gelişim İl Birinciliği müsabakalarının favori takımı olarak gözükürken, bu grupta Atatürk Lisesi'de güçlü ekipler arasında yer alıyor. Diğer grupta da Tayfur Bayar Lisesi ile Türk Telekom Lisesi finalin en büyük adayları arasında yer alıyor. Dün oynanan tek erkek mücadelesinde ise Eğitimciler Spor Lisesi karşılaştığı Atatürk Sağlık Meslek Lisesi'ni 3-0 mağlup etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.