PLAY-OFF ÖNCESİ SON PROVA

PLAY-OFF ÖNCESİ SON PROVA
Bu sezon ilk kez Play-Off için vize alan Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Sultanları hafta sonu Bursa’da oynayacakları Nilüfer Belediyesi maçıyla grup maçlarını tamamlayacak.Kadınlar Voleybol 2.Ligi 2.Grubunda ki temsilcilerimizden...

Bu sezon ilk kez Play-Off için vize alan Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Sultanları hafta sonu Bursa’da oynayacakları Nilüfer Belediyesi maçıyla grup maçlarını tamamlayacak.


Kadınlar Voleybol 2.Ligi 2.Grubunda ki temsilcilerimizden Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü bu sezon ilk kez Play-Off biletini cebine koydu.  Tamamı Eskişehirli oyunculardan kurulu ekibimize sezon başında yatırım yapan kulüpler arasında fazla şans tanınmasa da grubu ikinci sırada tamamlamayı garantileyerek büyük bir başarıya imza attı.


Eskişehirli oyunculardan kurulu bir kadro ile şampiyonluk hükmünde bir başarı hikayesi yazan temsilcimiz grubu 7 Mart’ta pazar günü Bursa deplasmanında saat:14.00’da oynayacağı Bursa Nilüfer müsabakası ile tamamlayacak. Ekibimiz de hazırlıklar dün itibariyle başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.