Prime zam!

Prime zam!
Eskişehirspor yönetimi prime zam yaptı. Yönetim galibiyete 4 milyar verecek. Gül " 9 puan için seferberlik ilan ettik" dedi.Eskişehirspor’un evinde oynadığı Karşıyaka maçında aldığı bir puana şükrederken ligde tutunma mücadelesi...

Eskişehirspor yönetimi prime zam yaptı. Yönetim galibiyete 4 milyar verecek. Gül " 9 puan için seferberlik ilan ettik" dedi.
Eskişehirspor'un evinde oynadığı Karşıyaka maçında aldığı bir puana şükrederken ligde tutunma mücadelesi veren takımlar arasında kalması üzerine yönetim harekete geçti. Dün Nebi Hatipoğlu başkanlığında toplanan Eskişehirspor yönetimi primlere zam yapma kararı aldı.
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Asbaşkan İsmail Hakkı Gül " Primleri ikiye katladık. Galibiyetlerde futbolcular 4'er milyar prim alacak. Ayrıca yönetim kurulumuz futbolcuların maç başı alacaklarının bir iki tanesi ile Uşak maçının primini bu hafta içinde ödeme kararı aldı. Eskişehirspor'un rahatlayabilmesi için 9 puan gerekiyor. 9 puanında kısa sürede alınması için seferberlik ilan ettik. Yönetim kurulumuz hedeflenen puanın kısa sürede elde edilmesi için futbolcularla toplantı yaparak , gereken tedbirleri almaya devam edecektir. Yönetim kurulumuz takımımızın zor maçlarda başarılı olduğunu bilmektedir. Biz, Oftaş ve Malatya maçlarından istediğimiz puanları alacağımıza inanıyoruz"dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.