Provada Işık uyarısı

Provada Işık uyarısı
HATA YAPMAYINUşak maçının taktik çalışmasını yapan kırmızı şimşeklere Işık uyarısı. Teknik direktör Işık talebelerine “ Hata yapmayın” dedi.TAKTİK DENENDİLigde sıkıntılı durumdan bir türlü kurtulamayan Eskişehirspor...

HATA YAPMAYIN
Uşak maçının taktik çalışmasını yapan kırmızı şimşeklere Işık uyarısı. Teknik direktör Işık talebelerine " Hata yapmayın" dedi.
TAKTİK DENENDİ
Ligde sıkıntılı durumdan bir türlü kurtulamayan Eskişehirspor yine deplasmanda oynayacağı Uşak maçının hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Ordu yenilgisini kısa sürede unutan ve gözünü Uşak maçına çeviren kırmızı siyahlılar dün Besyo tesislerinde taktik çalışması yaptı. Rakibi karşısında uygulayacağı taktiğin denendiği çalışmada teknik direktör Işık talebelerini sık sık uyardı. Kısa toplantıda maçın önemini bir kez daha anlatan teknik direktör Ergin Işık antrenman sırasındada uyarılarını sürdürerek " Bu maçlar hata götürmez. Hatalarınızı en aza indirmek zorundasınız. Ayrıca mücadele etmeden kimse puan alamaz. Bu nedenle hem hatalarımızı azaltacağız hem de kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi Eskişehirspor Uşak maçının hazırlıklarını bugün yapacağı çalışma ile noktalayacak. Kırmızı şimşekler Cumartesi günü deplasman yolculuğuna çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.