Puan için savaş şart!

Puan için savaş şart!
Eskişehirspor’un evinde oynayacağı Samsun maçından puan veya puanlarla ayrılması mücadele etmesinden geçiyor. Eskişehirspor7un sezon başından bu yana topladığı 33 puanın tamamına yakınını sergilediği futboldan çok verdiği...

Eskişehirspor'un evinde oynayacağı Samsun maçından puan veya puanlarla ayrılması mücadele etmesinden geçiyor.
Eskişehirspor7un sezon başından bu yana topladığı 33 puanın tamamına yakınını sergilediği futboldan çok verdiği mücadele ve futbolcuların kişisel gayretleri ile alan Eskişehirspor'un kalan altı haftada istediği 6 puanı alabilmesi sahada vereceği mücadeleden geçiyor.
Özellikle bu hafta evinde oynayacağı Samsun maçında ve ardından çıkacağı Kocaeli maçlarından Eskişehirspor'un puan veya puanlar çıkartabilmesi futbolcuların özellikle orta saha ve forvet oyuncularının savaşına bağlı.
Defans elemanlarının ise her maçta üzerine düşeni fazlasıyla yaptığı , bazı futbolcularında özel yetenekleri ile katkıda bulunduğu Eskişehirspor'da forvet ve orta saha ve kanat elemanlarının da katkılarını arttırması gerekiyor.
Takım halinde verilecek mücadele ve saha içi yardımlaşmanın en üst düzeyde gerçekleştirmesi Eskişehirspor'un Samsun maçı başta olmak üzere kalan maçlarından puan çıkartmasını sağlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.