Rakipler Es-Es'e çalıştı

Rakipler Es-Es’e çalıştı
Eskişehirspor’un bir puanla kapattığı 24. haftada rakipleri ise puan kaybetti. Şimşeklerin düşme hattı ile puan farkı tekrar açıldı.Ligin düşme hattında bulunan Uşakspor’a konuk giden Eskişehirspor öne geçtiği maçta rakibi...

Eskişehirspor'un bir puanla kapattığı 24. haftada rakipleri ise puan kaybetti. Şimşeklerin düşme hattı ile puan farkı tekrar açıldı.
Ligin düşme hattında bulunan Uşakspor'a konuk giden Eskişehirspor öne geçtiği maçta rakibi ile puanları paylaşırken toplam puanını 28'e çıkarttı. Ordu dışında alt sıradaki takımların puan kaybetmesi ile tekrar avantajlı konuma geçen Eskişehirspor, düşme hattı ile puan farkını da 7'e çıkarttı. Mardin'in net bir skorla yenildiği haftada Telekom ve Sebat' ın gol düellosu sonunda yenilmesi Eskişehirspor'un işine geldi. Ligin diğer maçlarında ise beraberlikler alındı. Oftaş takipçisi Büyükşehir ile golsüz kalırken, Elazığ-Diyarbakır, G.Antep Bş –İstanbulspor maçları aynı skorla 1-1 sona erdi. 24. hafta maçları bugün oynanacak Kocaeli- Altay maçı ile noktalanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.