RAKİPLERDEN HABERLER...

RAKİPLERDEN HABERLER...
Denizlispor puana hasretDenizlispor Galatasaray mağlubiyetiyle ligin dibine iyice demir atarken, kurtulma umutlarını iyice zayıflattı.Turkcell Süper Lig’in 19. haftasında mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı ve başa baş mücadele...

Denizlispor puana hasret

Denizlispor Galatasaray mağlubiyetiyle ligin dibine iyice demir atarken, kurtulma umutlarını iyice zayıflattı.Turkcell Süper Lig'in 19. haftasında mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı ve başa baş mücadele ettiği Galatasaray karşısında sahadan 2-1 mağlup ayrılan Denizlispor'da büyük üzüntü yaşanıyor. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan yeşil siyahlılar, kendi evinde oynadığı 9 maçta sadece 4 beraberlik alabildi. Kendi sahasında 5 maçı kaybeden ve 6 gol atan Denizlispor, kalesinde 12 gol görürken, 6 haftadır da hiç bir maçından puanla ayrılamadı Denizlispor Kulüp Başkanı Ali İpek ligde kalma mücadelelerini sonuna kadar sürdüreceklerini belirterek, "Fenerbahçe ve Galatasaray maçında çok iyi mücadele ettik. Bu maçlardan puanla ayrılmamız işten bile değildi ancak mağlup olduk. Ancak bizim için lig henüz bitmedi. Biz iyi bir ekibiz ve Sivasspor maçıyla yeni bir döneme gireceğiz" dedi.

Kafkas'tan futbolculara moral

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, antrenman öncesinde futbolculara yaptığı konuşmasında, "Bu takımdan gol kralı bile çıkar. Elimizde büyük bir avantajımız var" dedi.
Antrenman öncesinde futbolcuları toplayarak kısa bir konuşma yapan Teknik Direktör Tolunay Kafkas ise, "Benim dediklerimi yaparsanız bu takımdan gol kralı bile çıkar. Takıma yeni bir ivme kazandıracağız. Avantajlarımız var. Bu avantajlarımızı kullanmak veya kullanmamak bizim elimizde. Eğer ki avantajlarımızı kullanırsak çok şey kazanacağız" dedi.
Takım kaptanı Aydın "Önümüzde şimdi Galatasaray maçı var bu gün itibariyle tekrar çalışmalara başladık" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:
"İnşallah Galatasaray karşısında da üç puanla ayrılmayı düşünüyoruz. Taraftarların desteğine ihtiyacımız var ama nedense gelmiyorlar. Bu maçta stadı doldurmalarını umuyorum. Eksiklerimizde var ama bunu hiçbir zaman bahane etmedik. Hocamızın da dediği gibi sahaya 11 kişi çıkıyoruz. Antep maçında da 11 kişi çıktık. Galatasaray maçında da 11 kişi çıkacağız. Elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. önemli olan Galatasaray'ın değil bizim ne yapacağımız."

Doğan "İşi sıkı tutacağız"

Süper Lig takımlarından Diyarbakırspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı. Geçen haftayı evinde aldığı Trabzonspor mağlubiyetiyle kapatan Diyarbakırspor'da dikkatler Fenerbahçe maçına çevrildi. Yeşil-kırmızılı futbolcular, Teknik Direktör Ziya Doğan nezaretinde tesislerinde yaptığı çift idmanın sabah bölümünde kondisyon ağırlıklı çalışmalar, öğleden sonra ise koşu ve kültür fizik hareketleri gerçekleştirdiler. İdmana hafif sakatlıkları olan Abdullah Çetin ile Barış Ataş katılmadılar.
Teknik Direktör Ziya Doğan idman sonrası yaptığı açıklamada, "Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladık. İdmanlarımızı Cuma günü öğleden sonraya kadar sürdüreceğiz. Yarından itibaren tam kadro ile hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Artık Diyarbakırspor olarak tüm maçlarımızı büyük dikkat içerisinde oynayacağız. Bizim için zorlu bir dönem başlamıştır. İşimizi çok sıkı tutacağız" dedi.

Denizli ameliyat oldu

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, böbrek damarlarında yaşadığı rahatsızlık nedeniyle ameliyat oldu.
Amerikan Hastanesi'nde Prof. Op. Dr. Melih Hulusi Us ve Prof. Dr. Fürüzan Numan tarafından ameliyat edilen Mustafa Denizli'nin, gelecek haftadan itibaren takımın başında olacağı ifade edildi. Ameliyat sonrası basın toplantısı düzenleyen Melih Hulusi Us ve Fürüzan Numan, tecrübeli teknik adamın durumunun iyi olduğunu açıkladılar.
Ameliyatı gerçekleştiren diğer doktor Prof. Dr. Fürüzan Numan ise yaptıkları operasyonun kalp ile ilgili olmadığını dile getirerek, "Mustafa Denizli'nin böbrek damarlarının altındaki damarın genişlemesi nedeniyle ameliyatı gerçekleşti. Kalbine herhangi bir şey yapılmadı" şeklinde konuştu.
Bu arada hastaneye Can Çobanoğlu ve Erol Kaynar ile birlikte gelen Denizli'yi Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören de yalnız bırakmadı.

Hagi'den
Türkiye'ye
dönüş sinyali

Romanya'da faaliyet gösteren futbol okulu Academia De Fotbal ile Antalya'da kampa giren Galatasaray'ın efsanevi ismi Gheorghe Hagi, 'Türk Milli Takımı'ndan teklif gelirse benim için çok güzel bir olay olur' dedi. 'Türk Milli Takımına Teknik Direktörlük yapmayı ister misiniz?' sorusunu yanıtlayan Hagi, şöyle konuştu: "Türkiye'ye gelmeyi isterim. Son 2 yılımı akademi çalışmaları üzerine harcadım. Çok fazla tecrübem olmayan bir sektöre atıldım. Şu anda çocuklarla gençlerle çalışmayı iyi öğrendim. Teknik Direktörlük kariyerimde de gençleri sevdiğimi gösterdim. Mayıs ayından itibaren teknik direktörlüğe tekrar dönmek istiyorum. Bu Türkiye'mi olur Romanya mı olur ya da başka bir ülkemi olur onu bilemem. Gelecek olan teklifleri değerlendireceğim. Türk Milli Takımı'ndan teklif gelirse benim için çok güzel bir şey olur. Çünkü Türkiye'yi çok iyi tanıyor ve biliyorum. Bana bağlı olan bir şey olmadığı için çok fazla yorum yapabilecek durumda değilim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.