RAKİPLERDEN HABERLER... RAKİPLERDEN HABERLER.

RAKİPLERDEN HABERLER... RAKİPLERDEN HABERLER.
Fair Play ödülü taraftarlaraDiyarbakırspor Kulübü Başkanı Ahmet Aydın, kulübe verilen fair play ödülünü Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği Başkanı Zülküf İşlek’e verdi. Kulüp binasında taraftarların da katılımıyla...

Fair Play ödülü taraftarlara

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Ahmet Aydın, kulübe verilen fair play ödülünü Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği Başkanı Zülküf İşlek'e verdi.
Kulüp binasında taraftarların da katılımıyla düzenlenen törende Kulüp Başkanı Ahmet Aydın, verilen fair play ödülünün çok önemli ve anlamlı olduğunu belirterek, "Diyarbakırspor, Lig A'nın isim sponsoru Türk Telekom tarafından yılın fair-play ödülüne layık görüldü. Bu bizim için çok önemli ve anlamlı bir ödül. Çünkü önceki sezonlar Diyarbakır'da bazı üzücü olaylar yaşanmış, kulübümüz çeşitli cezalar almıştı. Fakat şimdi konumlar değişti. Artık bilinçli seyircimiz centilmenliği ön planda tutarak takımını destekliyor. Diyarbakırspor'un hak ettiği fair-play ödülünü kendilerini çok takdir ettiğimiz Diyarbakırsporspor Taraftarlar Birliği Başkanı Zülküf İşlek'e hediye ediyorum. Bu şekildeki centilmenliklerinin devamını diliyorum" diye konuştu.
Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği Başkanı Zülküf İşlek ise " Bundan sonraki sezonlarda da aynı şekilde centilmence takımımızı desteklemeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Malatya'da görüşmeler sürüyor

Malatyaspor'la sözleşmesi sona eren Atilla Birlik ile yöneticilerin masaya oturduğu ve büyük oranda anlaşıldığı bildirildi. Bugün veya yarın Atilla konusunun netlik kazanacağı bildirildi.
Bu arada, Almanya ve Belçika'dan gelen 3 gurbetçi ile de görüşüldüğü belirtilirken, 2'si ile kesin anlaşmaya varılacağı vurgulandı.
Sarı-kırmızılı takım bugüne kadar iç tranferde Serdar ve Alper ile kaleci Emrah, dış tranferde ise İstanbulspor'dan Mustafa Sert, Marmaris Belediyespor'dan Olcay, Darıca Gençlerbirliği'nden Emre ve İzmirspor'dan Muammer ile anlaşmış, Sivasspor'dan İsmail ile de ön anlaşma yapmıştı.

Kaf-Kaf'da Tufan sesleri

Karşıyaka yönetimi, transferde temaslarını aralıksız sürdürüyor. Savunmadaki boşluğu, Teknik Direktör Levent Eriş'in Mersin İdmanyurdu, Vestel Manisaspor ve Samsunspor'dan öğrencisi Tufan Esin ile çözmek isteyen yönetim genç futbolcuyla yaptığı ilk görüşmeden olumlu yanıt aldı.
26 yaşındaki futbolcu Futbol Şube Sorumlusu Yücel Çağatay'a Karşıyaka'da seve seve forma giyebileceğini bildirdi. Ulaş Ortakaya, Onur ve Serkan Bekiroğlu'nun takımdan ayrılmasıyla savunmada büyük boşluk yaşayan yeşil-kırmızılılar ayrıca Altay'dan ayrılan Hakan Turan'la da temasa geçti. Sivasspor'da şampiyonluk yaşayan tecrübeli oyuncu ile pazarlıklar sürüyor. Defans için diğer alternatif ise Diyarbakır'dan Talip Toprak.

Altay'da hareketli günler

Altay'da bu hafta içinde hareketli saatler yaşanacak. Prensipte anlaşma sağlanan Bolusporlu golcü Murat Bölükbaş ve Uşaksporlu sol kanat oyuncusu Zafer'e imza attıracak olan siyah-beyazlı yönetim, daha sonra kaleci transferine yönelecek.
İki sezondur kalesinde yaşadığı sıkıntı nedeniyle Süper Lig'e çıkma şansını kaybeden İzmir temsilcisi, Vestel Manisaspor'un tecrübeli file bekçisi Bülent Ataman'ı liste başı yaptı.
Transfer ücretlerinde indirime gitme kararı alınmasından sonra anlaşmaya sıcak bakmayan futbolculara bonservis bedeli belirleyen Vestel'de Bülent'in de bu durumdan rahatsız olduğu öğrenildi. Kocaeli, Eskişehir ve Diyarbakırspor'un da teklif götürdüğü kaleci Bülent, Altay'ın teklifine sıcak bakıyor. Bülent'in transferinin olmaması halinde Malatyaspor'dan Şenol ve Bora Körk, G.Saraylı Fevzi, Diyarbakırlı Metin Aktaş, Etimesgutlu Kerem gündeme gelecek.

Engin tamam gibi

Kocaelispor eski futbolcularından Engin Öztonga'nın transferi yapılacak görüşme sonrasında netleşecek. Dün akşam Antalya'dan tatilden dönen ve bugün ayağının tozuyla Kocaelispor Başkanı Serhan Gürkan'la masaya oturacak Engin Öztonga'nın, Kocaelispor'la anlaşması bekleniyor. Gaziantepspor ile sözleşmesi biten ve bonservis sorunu bulunmayan Engin'i, teknik direktör Fuat Yaman'ında ısrarla istediği, tecrübeli futbolcunun da Kocaelispor'a gelmek istediği öğrenildi. İki tarafında anlaşmaya vararak sözleşme imzalanması bekleniyor.

Sakarya'da üç imza

Sakaryaspor yönetimi dış transfere dün akşam geç saatlerde üç imzayla start verdi.
Sakaryaspor'un yeni transferleri Orduspor'lu Hamza Gezmiş, Elazığspor'lu Ercan Yaman ve Yozgatspor'lu Abdülvahit Kocabey önce sağlık kontrolünden geçti, sonra Rüstemler'de noter huzurunda Sakaryaspor'lu oldu.
Sakaryaspor'da ilk etapta rakamda anlaşılamayan Hamza Gezmiş'in transferi beklenen imza olarak dikkat çekerken Elazığspor'lu sağbek Ercan Yaman ve Yozgatspor'lu orta saha oyuncusu Abdülvahit Kocabey sürpriz oldu.
Ercan Yaman 6 kez ümit milli formayı giymiş bir futbolcu olarak dikkat çekerken Abdülvahit'i Çanakkale Dardanelspor'dan tanıyoruz. İç transferde Murat Erdoğan, Suat Usta, Musa Aydın gibi yıldızlarıyla sorun yaşayan Sakaryaspor'da dış transferlerin devam edeceği ifade edildi.

Samsun'da tavan 400 bin YTL

Samsunspor'un mevcut yönetimi geçmişte yapılan hataları tekrarlamak için bazı radikal kararlar aldı. Bunların başında takımdaki dengeleri korumak için transferde tavan fiyatını belirledi. Yapılan açıklamaya göre bu sezon Kırmızı-Beyazlı ekip, 400 bin YTL' nin üzerinde hiç bir oyuncuya para önermeyecek.
Bu rakamın üstüne çıkmamayı kararlaştıran Kırmızı-Beyazlılar, bu hafta da hem iç hem de dış transfer çalışmalarına hız verecek. Transfer çalışmalarının parasızlık nedeniyle istedikleri gibi gitmediğini ifade eden Samsunspor' lu yöneticiler, Vali Hasan Basri Güzeloğlu' nun çalışmalarıyla kulübe aktarılacak kaynağı bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.