RAKİPLERDEN HABERLER... RAKİPLERDEN HABERLER...

RAKİPLERDEN HABERLER... RAKİPLERDEN HABERLER...
Önce rapor sonra imza Kocaelispor’dan Cihan’a imza attırdıktan sonra transferde sessiz kalan Karşıyaka, dün Almanya’nın Eintracht Trier takımında forma giyen golcü oyuncu Deniz Kaçan’la sözleşme imzalamak için İzmir’e...

Önce rapor sonra imza

Kocaelispor'dan Cihan'a imza attırdıktan sonra transferde sessiz kalan Karşıyaka, dün Almanya'nın Eintracht Trier takımında forma giyen golcü oyuncu Deniz Kaçan'la sözleşme imzalamak için İzmir'e getirdi.
Ancak Kulüp Doktoru Bülent Zerin'in MR testinin temiz çıkması rağmen genç oyuncunun 2 yıl önce Almanya'da geçirdiği ameliyatın raporunu istemesi üzerinde imza bugüne kaldı.
2003-2004 sezonunda Mustafa Denizli'nin çalıştırdığı Vestel Manisaspor'da forma giyen 23 yaşındaki futbolcu yeşil-kırmızılı kulüple sağlık raporlarının Almanya'dan gelmesinden sonra 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. 2002-2003 sezonunda Almanya 2.Ligi'nin en yetenekli futbolcusu seçilen Deniz Kaçan, 2002-2003 sezonunda FC St. Pauli, 2004-05 ve 2005-06 sezonlarında ise Werder Bremen'de top koşturdu. Deniz, geçen sezon da Eintracht Trier takımda 17 maçta forma giydi.

Kocaeli Mahmut'a yöneldi

Kocaelispor yönetimi bir yandan iç transferi bitirmeye çalışırken, bir yandan da dış transfer görüşmelerini son derece yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Daha önce görüşme yapılan Boluspor'dan Murat Bölükbaşı ile fiyatta anlaşamayan yönetim, Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe'nin devreye girmesiyle bu futbolcunun transferini bitirmek istiyor.
Murat'ın yanı sıra Sakaryaspor'un orta saha oyuncusu Rasim ile Orduspor'dan Fatih Şen ve Gökhan Kolaman da transfer listesinde bulunuyor. Bu oyuncularla sürekli temas halinde olan yönetimin, transferini bitirmek istediği bir başka isim ise Mahmut Hanefi. Sakaryaspor altyapısında yetişen, yıllarca Fenerbahçe'de oynayıp Gaziantepspor'a kiralık verilen Mahmut Hanefi yönetimin görüşmeler yaptığı bir diğer futbolcu.

Boluspor'da imzalar

Boluspor'da geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongreden sonra tekrar başkan olarak seçilen Necip Çarıkçı önceden prensipte anlaştığı oyunculara imza attırmaya başladı. Başkan Çarıkçı , Orduspor'un Kalecisi Serkan Tanrınıan ve İstanbul kulüplerinden Yıldız Tabyaspor'un forvet oyuncusu Cihan Yeşilırmak'a imza attırdıktan sonra, Sakaryaspor'un tercübeli orta saha oyuncusu Ferdi Tatlıya'da imza attırarak kırmızı- beyazlı renklere bağladı.
Çarıkçı "2004 yılında bu yana görüşme içerisinde olduğumuz Ferdi bu sene Sakaryaspor ve Mardinspor'da top oynadı. Ferdinin kişiliğini bildiğim ve güvendiğim bir futbolcudur. 2004'te olmayan bu anlaşmayı şimdi yapıyoruz" dedi. Çarıkçı bu hafta prensipte anlaştığı futbolcularla bir araya ge-lerek imza attırmayı ve eksik olan bölgelere transfer yapacaklarını söyledi.

Zengin süre istedi

Transfer Komitesi ile dün bir görüşme yapan Giresunspor'un tecrübeli futbolcusu Mehmet Zengin, kendisine sunulan teklifi değerlendirmek için süre istedi.
Görüşme öncesine kadar her platformda, "Giresunspor'da futbol hayatımı devam ettirmek istiyorum" açıklamaları yapan Mehmet Zengin'in düşünme süresi istemesi, kendisine yapılan teklifi beğenmediği şeklinde yorumlanıyor. "Düşünmem gerekir" diyen Mehmet Zengin'in bir-iki gün içinde kararını vermesi bekleniyor

Polat'tan destek sözü

Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Polat, oyuncu transferi konusunda Samsunspor'a yardıma hazır olduklarını söyledi.
Zor günler geçiren Samsunspor'a bir destekte Galatasaray'dan geldi. Sarı-Kırmızılı takımın İkinci Başkanı Adnan Polat, Samsunspor'a oyuncu transferi konusunda ellerinden gelen yardımı yapmaya hazır olduklarını söyledi. Dünkü ziyaretinde Ortak Çalışma Grubu Üyeleri ile birlikte tesislerde bir araya gelen Polat, "Eğer bizim yapabileceğimiz bir konu olur ve bizden yardım istenirse Samsunspor için seve seve her şeyi yaparız" şeklinde konuştu.
Galatasaray Spor Kulübü Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ile bu konu hakkında İstanbul'a döndüğünde görüşeceğini ifade eden Polat, "Gereken kolaylığı Samsunspor'a yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.