RAKİPLERDEN HABERLER... RAKİPLERDEN HABERLER...

RAKİPLERDEN HABERLER...  RAKİPLERDEN HABERLER...
Kaf-Kaf’ta kongreKarşıyaka’nın bu akşam Nikah Sarayı’nda yapılacak genel kurulu öncesi Onursal Başkan Selçuk Yaşar ve Karşıyaka Başkanı Cevat Durak’ın desteğini alan Akif Ersezgin tek listeyle kongreye girecek. Dün Yaşar...

Kaf-Kaf'ta kongre

Karşıyaka'nın bu akşam Nikah Sarayı'nda yapılacak genel kurulu öncesi Onursal Başkan Selçuk Yaşar ve Karşıyaka Başkanı Cevat Durak'ın desteğini alan Akif Ersezgin tek listeyle kongreye girecek. Dün Yaşar ve Durak'la görüşen, detaylı bir dosya sunan Başkan Ersezgin, holding ve belediyenin desteğiyle delegelerden bir dönem daha görev isteyecek.
Holding ve belediyenin desteği kadar camianın tavrının da çok önemli olduğunu belirten Ersezgin, "Camianın büyükleriyle de görüşeceğim. Sezon sonuna kadar 3 milyon YTL'ye ihtiyacımız var. Şuana kadar iyi geldik. Sezonu borçsuz kapatmak istiyoruz. Bu yüzden tüm Karşıyakalılara görev düşecek" dedi. Ersezgin'in listesinin kongre öncesi netleşmesi bekleniyor.

Uşak'ta Ordu alarmı

Uşakspor, Orduspor maçının hazırlıklarını neşe içinde sürdürüyor. Tüm dikkatlerini pazar günkü kritik mücadeleye verdiklerini belirten Teknik Direktör Erkan sözeri, "6 puanlık bir maça daha çıkıyoruz. Ligde her maçımız final havasında geçiyor. Orduspor sınaı da bunlardan birisi. Alt sıralardaki rakibimizi yenip, puan tablosunda tırmanışa geçmek istiyoruz" diye konuştu
Osman ve Serkan'ın sakatlıklarının sürdüğünü belirten Teknik Direktör Erkan Sözeri, cezalı Hakan'ın da Orduspor maçında forma giyemeyeceğini açıkladı. kart sınırında olan Abdullah'a uyarı yapan teknik patron Sözeri, "Gol yollarındaki en büyük silahımızı kabetmek istemiyorum. Bu yüzden Abdullah'ın kart görmemesi gerekiyor. Karadeniz'den zaferle döneceğimize inanıyorum. Puan veya puanlarla dönmek hedefindeyiz" dedi.

Şerit ligi değerlendirdi

Altay maçında pozisyonları değerlendiremedikleri için sahadan üç puanla ayrılamadıklarını dile getiren teknik direktör Orhan Şerit, "Telekom ve İstanbulspor maçları bizim için çok önemli" dedi
Kocaelispor Teknik Direktörü Orhan Şerit önceki gün düzenlediği basın toplantısında Altay maçını değerlendirdi, ligde kalan haftalar hakkında yorum yaptı. Şerit, ÅgAltay maçına mutlak galibiyet için çıkmıştık, bunu gerçekleştirebilecek pozisyonlar bulduk ama bunları gole çeviremedik. Takımımız oyun olarak her hafta daha iyiye gidiyor. Artık seri galibiyetlere başlama zamanımız geldi.
Telekom ve İstanbulspor maçları bizim için çok önemli. Bu maçların sonucu ligdeki konumumuzu belirleyecektir. O nedenle camiamızın bir bütün olarak bu maçlara hazırlanması gerekiyor.

Kazanmak için gidiyoruz

Malatyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının kurtuluş maçı gibi görülmemesini isteyerek "Kazanmak için gidiyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanamazsak da yenilmeyeceğiz. Ben oyuncularıma güveniyorum, her zaman da güvendim. Yeter ki oyun disiplininden kopmadan iyi mücadele edelim.
Ben Malatya'ya yüzümüzün akıyla döneceğimize inanıyorum. İnşallah da, Allah bize yardım eder yüzümüzün akıyla döneriz.
Kulüplerde oynayan futbolcuların hayatı boyunca anlatacağı iki tane üç tane maç vardır. Bu da onlardan bir tanesi diye düşünüyorum. Bu maçın fazla taktiği tekniği de olmayacak.
Yüreğini ortaya koyan, inanan, iyi mücadele eden, savaşan maçı kazanacak diye düşünüyorum. İnşallah biz de bunu ortaya koyabiliriz, yüzümüzün akıyla, emeklerimiz boşa gitmeden Malatya'ya döneriz." dedi.

Zafer "Galibiyeti istiyoruz"

Samsunspor'un orta alandaki başarılı ismi olan ve taraftarlar tarafından 'Atom Karınca' lakabı takılan Zafer, "Hocamızla birlikte takıma yeni bir hava geldi. Bunu Telekom maçında gösterdik.
Aynı başarıyı İstanbul maçında da yakalayacağız. Bu karşılaşma 6 puan değerinde, onun için avantajı iyi kullanacağız" dedi.
Geçen hafta oynanan Telekomspor maçındaki golüyle bütün stresleri üzerinden attığını belirten Zafer, "İnşallah İstanbul maçında da gol atarım. Ama önemli olan benim gol atmam değil, önemli olan kazanmamız. Bunun içinde tüm takım yarın sahada üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız.İstanbul da kaybetmeyeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.