RAKİPLERDEN HABERLER... RAKİPLERDEN HABERLER... RAKİPLERDEN HABERLER...

RAKİPLERDEN HABERLER...   RAKİPLERDEN HABERLER...  RAKİPLERDEN HABERLER...
Erkan Sözeri “Kurtuluş mücadelesi veriyoruz”G.Birliği Oftaş karşısında alınan galibiyetin sevincini yaşadıklarını belirten Teknik Direktör Erkan Sözeri, "Ligde kurtuluş mücadelesi veriyoruz. Her maça final gibi hazırlanıyoruz....

Erkan Sözeri "Kurtuluş mücadelesi veriyoruz"

G.Birliği Oftaş karşısında alınan galibiyetin sevincini yaşadıklarını belirten Teknik Direktör Erkan Sözeri, "Ligde kurtuluş mücadelesi veriyoruz. Her maça final gibi hazırlanıyoruz. Sezonun bitmesine 7 maç kaldı. İçeride oynayacağımız 3 maçı da kazanmak zorundayız. Deplasman maçlarından da bir galibiyet bir beraberlik elde edersek, ligde kalacağımızı düşünüyoruz" dedi. Cezalı Abdullah'ın dışında eksiklerinin olmadığını belirten Sözeri, şöyle devam etti: "Üst üste iki mağlubiyet bizi şoka sokmuştu. G.Birliği Oftaş maçı bu yönden de zor geçti. Kazandık, ligde kalma umutlarımızı artırdık. Şimdi zorlu Malatya deplasmanı var. Puan almak için ne gerekiyorsa yapacağız. Kolay kolay teslim olmayız."

Daha dün tehlikeli bölgedeydik

Orduspor'da Genel Menajer Dursun Karamustafa, "Daha dün bu ligde nasıl kalırız diye hesaplar yapıyorduk, bugün ise ilk altının içerisine nasıl gireriz hesapları yapıyoruz" dedi. Hafta sonu sahalarında oynadıkları maçta Karşıyaka gibi bir takım karşısında aldıkları üç puanın önemine değinen Karamustafa, "Artık kendimize yeni bir hedef belirledik" dedi.
Artık takım olarak mükemmel bir futbol sergilediklerini dile getiren Genel Menajer Karamustafa, "Son dört haftadır ligde mağlup olmuyoruz ve sahamızda oynadığımız takımlara ise en az 3 gol atarak gönderiyoruz. Artık moral ve motivasyonumuz had safhaya ulaştı. Bundan sonra yapacağımız tek bir şey var, sahaya çıkıp bundan sonra aslanlar gibi savaşmak. Bakın görün, böyle futbol ortaya koyduktan sonra yenemeyeceğimiz takım yoktur" diye konuştu.

Karşıyaka'da Deniz şoku

Gençlerbirliği Oftaş maçı hazırlıklarını sürdüren Karşıyaka'da golcü Deniz'in sakatlanması moralleri bozdu. Önceki günkü antremanda arka adalesinden sakatlanıp çalışmayı yarıda bırakan genç forvetin, Ankara deplasmanında forma giymesinin zor olduğu bildirilirken, Teknik Direktör Turgut Uçar "Hedeften sapmadık" dedi.
Teknik Direktör Metin Diyadin'in hafta başında G.Birliği Oftaş'tan istifa etmesinin avantaj olmadığını belirten Uçar, "Artık futbolda duygusallığa yer yok. Futbolcu sahaya çıktığında her şeyi unutup kazanmak için motive oluyor. Puan için Ankara'ya gidiyoruz" diye konuştu. Bu arada üç maçın primini dağıtan yönetimin geçen hafta ödemeyi taahhüt ettiği kalan iki karşılaşmanın priminin dağıtılmadığı öğrenildi. Yönetimin, Oftaş maçı öncesi primleri dağıtması bekleniyor.

Taraftara çağrı

Son haftalarda başarılı bir performans ortaya koyarak kentte Süper Lig umutlarını artıran Diyarbakırspor, uzun süredir özlemini duyduğu seyirci desteğine T. Telekomspor karşısında ulaşmak istiyor. Yönetim ve futbolculardan taraftara ortak çağrı; "Pazar günü tribünde boş koltuk bırakmayın."
Türk Telekom Lig A'da oynadığı son 6 maçta yenilgi yüzü görmeyen ve özellikle son haftalarda ortaya koyduğu başarılı performansla göz dolduran Diyarbakırspor, ligin ikinci yarısında bütünleşemediği taraftarıyla artık kenetlenmek istiyor. Son Altay galibiyeti kentin Süper Lig inancını artırırken, bazı esnafların kentin belirli yerlerine bayrak ve flamalar asması heyecanın giderek arttığını gösteriyor. Ligin ilk yarısındaki maçlarını ortalama 9 - 10 bin taraftara oynayan Diyarbakırspor, T. Telekomspor maçıyla başlamak üzere o eski görkemli ve özlem duyulan havasına yeniden kavuşmak istiyor. Her maça final gözüyle bakan, önce ilk 6'ya girip, daha sonra buradan Süper Lig'e yükselmeyi hedefleyen Yeşil - Kırmızılılar, üst üste gelen başarısız sonuçlardan dolayı bir süre küskünlük yaşayan taraftarlarını yeniden tribünde görmeyi arzuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.