RAKİPTEN HABERLER

RAKİPTEN HABERLER
KAF-KAF’A 4 ALTAY’LITransferde birçok ismi gündemine alan Karşıyaka, Altaylı Kenan ve Hakan’dan sonra şimdi de Adana Demirspor’ un orta saha oyuncuları Fatih ile Mehmet Deliorman’a kancayı taktı. Önceki sezon Altay formasını...

KAF-KAF'A 4 ALTAY'LI

Transferde birçok ismi gündemine alan Karşıyaka, Altaylı Kenan ve Hakan'dan sonra şimdi de Adana Demirspor' un orta saha oyuncuları Fatih ile Mehmet Deliorman'a kancayı taktı. Önceki sezon Altay formasını giyen iki futbolcu, Teknik Direktör Levent Eriş'in transferde öncelikli olarak alınması istenen oyuncular listesinde yer alıyor. Yeşil-kırmızılılar Fatih ve Mehmet'le birlikte Altay patentli 4 oyuncuyu birden listesine almış oldu. Futbol Şube Sorumlusu Yücel Çağatay, birçok futbolcu ve menajerle görüştüklerini ancak fiyatların çok yüksek olduğunu söyledi. Mehmet Deliorman'ın 50 bin, Fatih'in ise 5 bin YTL'ye serbest kalabileceği öğrenilirken, Çağatay iki oyuncunun da İzmir'e gelmek istediklerini açıkladı

YAMAN DÖNEMİ BAŞLADI

Kocaelispor'da Fuat Yaman dönemi resmen başladı. KEV Sefa Sirmen Tesisleri'ne dün öğle saatlerinde gelen Fuat Yaman, kendisini bir yıllığına Kocaelispor'a bağlayan sözleşmeye imza attı. Başkan Serhan Gürkan ile kısa bir görüşme yaptıktan sonra resmi imzayı atan Fuat Yaman'ın yardımcılıklarına Erkan Avseren, Muhammet Köseoğlu ve Ergin Demir getirildi. İmza töreninde bir konuşma yapan Yaman, yeniden Kocaelispor'da görev almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Herkesin beklentileri var. İşimizin ne kadar zor olduğunu biliyoruz" dedi. Kendisini bu göreve layık gören Serhan Gürkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Fuat Yaman, kente de mesaj göndererek, "Daha önce 'Kocaelispor' lu olarak gidiyorum' demiştim, şimdi bu göreve bir KocaelisporÅf lu olarak geldim. Bu şehrin artık takımın arkasında olması lazım. Kocaeli kentinin Kocaelispor başarısını sadece bu tesis içerisindeki insanlardan beklememesi gerekiyor. El birliği ile bu takımı layık olduğu yere çıkartacağımıza inanıyoruz" dedi. Yaman, Kocaelispor formasını hak eden, savaşacak oyuncuları transfer edeceklerini de dile getirdi.

"SÖZ VERİYORUM"

Altay ile dün sözleşmesini bir yıl daha uzatan Teknik Direktör Ekrem Al, yeni sezon öncesinde camiaya umut dolu mesajlar verdi. Ankara'da yaşanan travmanın etkisinden yönetimle birlikte çabuk çıktıklarının altını çizen Al, "Altay'da kaldığım için çok mutluyum. Bu sezon Altay için farklı bir yıl olacak. Altay'ı Play-Off oynamaya gerek kalmadan Süper Lig'e çıkartmanın hesabı içindeyiz. Bu başaracak projeler hazırlıyoruz" dedi.
"Hayatımda başarılar, başarısızlıklar, sevinçler hayal kırıklıkları oldu. Ama Ankara'daki Kasımpaşa ile oynadığımız acı deneyimi ölene kadar unutmayacağım" diyen tecrübeli çalıştırıcı sözlerini şöyle sürdürdü: "Yıkılmak, yaralanmak olabilir. Ancak hedeften dönmek asla olmaz. Yarım bıraktığım işi tamamlayacağım. Gecemi gündüzüme katarak, daha çok çalışarak Altay'ı Süper Lig'e çıkarmanın sözünü de veriyorum"

BOLUSPOR ELİNDEN GELENİ YAPACAK

Türk Telekom Lig A'ya yükselen Boluspor'un basın sözcüsü Hasan Aksoy, camia olarak Lig A'da başarılı olabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Hasan Aksoy, yaptığı açıklamada, transfer konusunda şu aşamada açıklanması gereken bilgi olmadığını söyledi. Aksoy, ''Transfer komitesi çalışmalarını sürdürüyor. Lig A'da mücadele edecek Boluspor' a ağırlıklı olarak genç ve yetenekli bir kadro hazırlayıp, bunların içerisine birkaç tane tecrübeli oyuncu alarak Boluspor' u oluşturmaya çalışıyoruz. Düşünülen transferlerin isimlerinin açıklanmasının doğru olmayacağını düşünüyorum. İsimler görüşmelerin netleşmesinin ardından açıklanacaktır'' diye konuştu.

DESTEK İSTENDİ

Diyarbakırspor Genel Menajeri Murat Yiğiter, Diyarbakırspor için destek çağrısında bulundu. Diyarbakırspor'un yeni menajeri Murat Yiğiter, Diyarbakırspor'un başarılı bir çizgiyi yakalayabilmesi için her kesimin desteğine ihtiyacı olduğunu söyledi. Diyarbakırspor'un herkes için büyük bir değer taşıdığını belirten Yiğiter, "Bunun için hep onun çıkarları doğrultusunda hareket etmeliyiz. 1968 yılında kurulan kulübümüz çeşitli yönetimlerce idare edilmiştir. Hiç birisi takımının kötülüğünü istememiştir. Bu nedenle herkesin takımın başarılı olması için destek vermesi gerekmektedir. Her konuda çalışmalarımız devam etmektedir. Yönetimimizin bana verdiği yetkiyle ilk önce teknik direktör konusunu halletmeye çalışıyoruz. İç transferde sözleşmesi devam eden ve sona eren futbolcu arkadaşlarımızla görüşüyoruz" dedi.

DİLMEN GÖREVE BAŞLADI

Türk Telekom Lig A'da yer alan Karşıyaka'da, Fahri Sportif Danışman olarak görev yapacak Rıdvan Dilmen, ''Karşıyaka Kulübü'nün potansiyelini harekete geçireceğiz'' dedi.
Dilmen, kulübün Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, Turkcell Süper Lig'e çıkan üç takımın da Karşıyaka Kulübü kadar büyük bir potansiyele sahip olmadığını belirterek, şunları söyledi: ''Karşıyaka'da yapacağım danışmanlık görevidir. Bu işe gönüllü soyundum. Benim amacım Karşıyaka'ya yardımcı olmak, camiaya yararlı olmaktır. Benim yapacağım teknik olarak danışmanlık değildir. Ben kaynakları, potansiyeli harekete geçirmek ve Karşıyaka gerçeğini Türkiye'ye anlatmak konusunda hizmet edeceğim. Karşıyaka'nın en büyük avantajı budur. Levent Eriş liglerdeki en deneyimli hocalardan biridir. Ben onun yardımcısı sayılırım. Bu bana gurur verir.''

KÖKSAL ADAY

Köksal, düzenlediği basın toplantısında, Orduspor'da çeşitli dönemlerde görev almış bazı kişilerle yaptığı değerlendirmeler sonucunda başkanlığa aday olmaya karar verdiğini söyledi. Bazı çekinceleri olduğunu belirten Köksal, özellikle kulübün borçları konusunda mevcut yönetimden net açıklamalar beklediklerini ifade etti. Köksal, bazı yöneticilerin alacaklarına karşılık kulübün gelirlerine temlik koydurduğu yolunda duyum aldığını belirterek, bu durumun Orduspor açısından sıkıntı yaratacağını kaydetti. Bu konuların kamuoyuna açıklanmasını isteyen Köksal, ayrıca başkanlık için kimseyle yarışma amacında olmadığını, bu nedenle de başka bir aday çıkması halinde kendisinin çekileceğini vurgulayarak, ''Orduspor'u yönetmeye talip olanlar varsa ben çekilmeye hazırım'' dedi.

UÇAR "GÖREVİMİN BAŞINDAYIM"

Feyyaz Uçar, basında yer alan 'Mardinspor, Teknik Direktör Feyyaz Uçar ile yollarını ayırdı' şeklindeki haberleri yalanladı. Görevinin başında olduğunu söyleyen teknik direktör Uçar, "Bu haberlerin kasıtlı olarak yayınlandığını düşünüyorum. Başkanımız Süleyman Bölünmez ile yaptığım görüşme sonucunda cumartesi günü yapılacak kongreyi bekliyorum. Kongre sonunda oluşacak yeni yönetimle anlaştığımız takdirde yola devam edeceğiz. Bir yere gittiğim yok. Bu takımı en kötü günlerinde bile bırakmadım. Gelecek sezon hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Takibe aldığımız ve görüştüğümüz futbolcularla kongre sonunda oturup, renklerimize bağlayacağız. Transferde acele etmeyeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.