Re De Pa Tour ve Black Clup ikide iki yaptı

Re De Pa Tour ve Black  Clup ikide iki yaptı
Gazetemizin geleneksel olarak düzenlediği 24. Basın İstikbal Gazetesi Kupasına önceki gün iki karşılaşma ile devam edildi. E grubunda mücadele eden Black clup ve Re De Pa Tour takımları rakiplerini yenerek ikide iki yaptılar. Önceki...

Gazetemizin geleneksel olarak düzenlediği 24. Basın İstikbal Gazetesi Kupasına önceki gün iki karşılaşma ile devam edildi. E grubunda mücadele eden Black clup ve Re De Pa Tour takımları rakiplerini yenerek ikide iki yaptılar. Önceki gün oynanan karşılaşmalarda Re De Pa Tour Göynüklüler Derneğini 8-4 yenerken, günün ikinci maçında ise Black Clup ise Sarıcailyasspor takımını 6-2 yenerek son maça altı puanla çıkıyor.
İki takım arasında 30.05.2007 Çarşamba günü oynanacak karşılaşma bu grubun birincisi ortaya çıkarırken, turnuvaya bugün dört karşılaşma ile devam edilecek. Günün programı ise şöyle: 25.05.2007 Cuma Açık Saha 19.30 Doyum Ekmek-Estapspor, 20.30 Yıldıztepe İddaa Bayi-Gazi Gençlik, kapalı saha 19.00 Çetintaş Giyim Sanayi-Es Güvenlik, 20.00 İstanbul Çanta ve Spor Evi-Anadolu Hastanesi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.