RENKDAŞLARIN DOSTLUĞU 1-1

RENKDAŞLARIN DOSTLUĞU 1-1
HAKEMLER: Uğur Söylemez 6, Süleyman Özay 6, muzaffer Kaşıkçı 6UŞAKSPOR: Abdurrahman 6, Özgür 6, Mehmet Yener 6, Sercan 6, Mehmet Ozan 7, hakan 6, Volkan 6( Şahin 5), Ekrem 4( Yusuf 5), Abdullah 6, Niyazi 7, Ramazan 5 ( Güray 3)ESKİŞEHİRSPOR:...

HAKEMLER: Uğur Söylemez 6, Süleyman Özay 6, muzaffer Kaşıkçı 6
UŞAKSPOR: Abdurrahman 6, Özgür 6, Mehmet Yener 6, Sercan 6, Mehmet Ozan 7, hakan 6, Volkan 6( Şahin 5), Ekrem 4( Yusuf 5), Abdullah 6, Niyazi 7, Ramazan 5 ( Güray 3)
ESKİŞEHİRSPOR: Zafer 4, Zafer şahin 7, Birol 6( Ramazan ?), İshak 6, Mahmut 3(79.dak. Serkan Reçber 5), Turan 4, Bülent Bal 5, Mustafa 6, Bülent 3( Ali Bayraktar 4), Ulaş 5, Koray 6
GOLLER: 9.dak. Mustafa(Eskişehirspor), 12.dak. Volkan( Uşakspor)

Uşakspor karşısında öne geçen ve sevinci üç dakika süren Eskişehirspor, renkdaşı ile puanları paylaştı.1-1, Şiddetle puana ihtiyacı olan Eskişehirspor ile Uşakspor arasındaki mücadele oldukça hızlı ve tempolu başladı.
Şiddetle puana ihtiyacı olan Eskişehirspor ile Uşakspor arasındaki mücadele oldukça hızlı ve tempolu başladı. İki golün atıldığı 20 dakikalık bölümde her iki takımda kazanmak için büyük çaba gösterirken atılan goller maçın tansiyonunu da düşürdü.
Maçın ikinci yarısında yine hareketli olan her iki takım yakaladığı pozisyonları büyük beceriksizlik sonucu değerlendiremeyince karşılaşma ilk yarıda atılan gollerle 1-1 sona erdi.
MAÇTAN NOTLAR
9.dak. İshak'ın Volkan tarafından düşürülmesi ile kazanılan serbest atışı Mustafa kullandı. Mustafa'nın yaklaşık 30 metreden sert şutunda kaleci Abdurrahman' ın müdahalesine rağmen top filelerle kucaklaştı. 0-1
12.dak. Mehmet Yener' in ortasında ceza alanı içinde iyi yükselen Volkan, kaleci Zafer'inde hatasını affetmeyerek kafayla topu filelere gönderdi. 1-1
15.dak. Niyazi'nin serbest atışında ceza alanının içi karıştı. Son olarak Mehmet Ozan kafayı vurdu kaleci Zafer'i geçen top yan direkten döndü.
19.dak. Turan'ın ortasında Bülent kafayı vurdu top kalecinin kucağına gitti.
40.dak. Mustafa'nın ortasında altı pasta zamanlamada hatası yapınca müsait durumda topa dokunamadı ve Eskişehirspor bir golden oldu.
41.dak. İshak'ın yerden sert şutunda kaleci Abdurrahman gole izin vermedi.
İKİNCİ YARI
59.dak. Niyazi'nin ortasında Abdullah kafayı vurdu top dışarı gitti.
63.dak. Mustafa'nın ortasında ceza alanı içinde Bülent kafayı vurmak isterken araya giren kaleci topu yakaladı.
66.dak. Niyazi'nin pasında topla buluşan Abdullah gelişine sert vurdu top az farkla üstten dışarı gitti.
74.dak. Ali Bayraktar' ın kafayla indirdiği topu defans uzaklaştıramadı.
Penaltı noktası üzerinde topu yakalayan Mustafa müsait durumda topu dışarı attı.
77.dak. Mahmut'un ortasında kaleci ile karşı karşıya kalan Mustafa'nın vuruşunda Abdurrahman gole izin vermedi.
80.dak. Serkan'ın pasında topla buluşan İshak ofsayt zannıyla duraklayınca yetişen defans araya girerek mutlak bir golü önledi.
81.dak. Serkan Reçber'in aşırtma vuruşunda kaleci son anda tokatlayarak topu dışarı gönderdi.
85.dak. Mustafa'nın ortasında Bülent Bal'ın kafayla içeri çevirdiği topu Ali Bayraktar kafayla kaleye gönderdi.Top az farkla dışarı çıktı.
89.dak. Özgür' ün ortasında altı pasta Şahin kafayı vurdu . Top dışarı çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.