Sadece 3 puan sevindirdi

Sadece 3 puan sevindirdi
Kumluca Belediyespor maçı ile başlayan Eskişehirspor rakibini tek golle yenip 3 puan alırken karşılaşma sa sadece alınan 3 puan sevindirdi.

13 hafta süren ligin ilk yarısında oynanan kötü futboldan dolayı eleştirilen Eskişehirspor’da, yapılan yeni transferler ve değişen kadroya rağmen oynanan takım oyununda fazla değişiklik olmadı. İkinci yarının ilk karşılaşmasında Kumluca Belediyespor’u ağırlayan Es-Es maçı Necati Önal'in tek golü ile kazanıp 3 puan aldı.

FAZLA DEĞİŞİKLİK YOK

Antalya ekibi Kumluca Belediyespor karşısında fazla etkili olamayan siyah-kırmızılı ekip kazanmayı bildi. Uzun top oyun sistemi ile rakip kaleye gitmeye çalışan Kırmızı Siyahlılar sahada gösterdikleri futbolla izleyenleri ve taraftarları tatmin etmedi.

ZOR GEÇECEK

İkinci yarının ilk maçı olması ve zorlu geçmesine rağmen ilk dakikalarda bulunan golle sahadan 1-0’lık skorla galip ayrılan Eskişehirspor’da sadece alınan 3 puan güzeldi. Bu galibiyet ile şampiyonluk yolunda iddiasını sürdüren

Eskişehirspor’un yeni takviyeler ile futboluna düzeltmesi ve seri galibiyetler alması bekleniyor.