SAĞLIKSPOR İLE EMEKSPOR ÖZEL MAÇTA

SAĞLIKSPOR İLE EMEKSPOR ÖZEL MAÇTA
Sağlıkspor ile Emekspor Ramazan ayının ilk günü Hasan Doğan sahasında özel maçta karşı karşıya geldi. Akşam saatlerinde oynanan müsabakada her iki takım antrenörü oyuncularının son durumlarını görme fırsatını yakaladı.İlimizde...

Sağlıkspor ile Emekspor Ramazan ayının ilk günü Hasan Doğan sahasında özel maçta karşı karşıya geldi. Akşam saatlerinde oynanan müsabakada her iki takım antrenörü oyuncularının son durumlarını görme fırsatını yakaladı.
İlimizde amatör kulüpler alt çalışmalarına aralıksız devam ederken, özel maç yapmaya da devam ediyorlar. Ramazan ayının daha ilk günü Emekspor ile Sağlıkspor Hasan Doğan sahasında karşı karşıya geldiler. Her iki takımda da antrenörler oyuncuların son durumlarını görme fırsatını yakaladılar. Yaz okulunda eğitim gören ve 1998-99 doğumlu olan minik futbolcu adayları sahada tüm yeteneklerini sergileyerek antrenörlerin gözüne girmeye çalıştı. Ramazan ayında çalışmaların devam edeceğini belirten Sağlıkspor'un genç antrenörü Volkan Çıngırer 'Yaz döneminin başından bu yana çok iyi yol kat ettik. Yetenekli oyuncularımız hakkında net fikir sahibi olduk. Bu dönemde oyuncularımızın gösterdiği gelişimden oldukça memnunuz. Amacımız alt yapımızdan yeni yetenekleri ileride Eskişehir futboluna kazandırmak' dedi. Emekspor antrenörü Orhan Kamacı ise 'Semtte bulunan minikler için futbol yaz okulu açtık. Sayımızın her geçen artacağını düşünüyorum. Emekspor'un geleceği adına bizlerde Emek, 71 Evler ve civar semtlerde ki minikleri kazanmak için çalışıyoruz' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.