SAĞLIKSPOR MUDANYA İLE OYNADI

SAĞLIKSPOR MUDANYA İLE OYNADI
Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Sağlıkspor dün hazırlık maçında Mudanya ile karşı karşıya geldi. Kırmızı Beyazlılar 4-15 Eylül tarihleri arasında 4 özel maç daha yapacak. Bölgesel Amatör Ligde yeni sezon ise 29-30...

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Sağlıkspor dün hazırlık maçında Mudanya ile karşı karşıya geldi. Kırmızı Beyazlılar 4-15 Eylül tarihleri arasında 4 özel maç daha yapacak. Bölgesel Amatör Ligde yeni sezon ise 29-30 Eylül'de start alacak.
Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Sağlıkspor yeni sezon hazırlıklarına hız verdi. Eskişehirspor U18 takımıyla iki özel karşılaşma oynayan Kırmızı beyazlılar dünde Mudanyaspor'un konuğu oldu. Rakibi karşısında iyi bir futbol ortaya koyan temsilcimiz lig için umut verdi.

-Bolu Gerede'de Kamp Var-

2 Eylül'de Bolu Gerede Esentepe Otel'de bir haftalık kampa girecek Sağlıkspor 4 Eylül'de Kızılcıhamam'da Gaziantep Şahinbey, 6 Eylül'de Gerede'de Mersin MESKİ, 9 Eylül'de Eskişehir'de Kestel, 15 Eylül'de ise Bursa'da Merinos ile hazırlık maçları oynayacak. Temsilcimizde antrenör Mesut Altıntaş sezona kadar takımın çok iyi duruma geleceğini belirtti.

-Lig 29-30 Eylül'de Başlayacak-

2012-2013 Sezonu Bölgesel Amatör Liglerin başlama tarihleri belirlendi. 10.grupta yer alan Sağlıkspor ve Demirspor lige 29-30 Eylül tarihinde başlayacak.
160 takımın 11 grupta mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig'de 15'er takımlı 1.,3.,4.,5.,7., ve 9. gruplarda 22-23 Eylül 2012 tarihlerinde, 14'er takımlı 2.,6.,8.,10. ve 11. gruplarda ise 29-30 Eylül tarihlerinde oynanacak müsabakalar ile başlayacak.Liglerin fikstür çekim tarihi önümüzdeki günlerde açıklanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.