SAĞLIKSPOR'DA KADRO ŞEKİLLENİYOR

SAĞLIKSPOR’DA KADRO ŞEKİLLENİYOR
Antrenör Mesut Altıntaş önceki gün yapılan çift kaleye katılan 9 oyuncuyu kadrodan çıkarttı. Dün yine çift kale maç yapan Sağlıkspor’da antrenör Altıntaş 5 oyuncuyla daha yolları ayırarak sayıyı 28’e indirmeyi planlıyor....

Antrenör Mesut Altıntaş önceki gün yapılan çift kaleye katılan 9 oyuncuyu kadrodan çıkarttı. Dün yine çift kale maç yapan Sağlıkspor'da antrenör Altıntaş 5 oyuncuyla daha yolları ayırarak sayıyı 28'e indirmeyi planlıyor. Kırmızı beyazlılar sezona 25 kişilik kadro ile girecek.
lBölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Sağlıkspor yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. 40 kişilik futbolcu kadrosu ile sezon hazırlıklarına start veren Kırmızı Beyazlılarda antrenör Mesut Altıntaş her geçen gün bu sayıyı düşürüyor. Önceki gün çift kale maç yapan Sağlıkspor'da antrenör Altıntaş 9 oyuncuyu gönderdi. Dün ise sabah kent ormanda kros yapan Sağlıkspor akşam antrenmanında yine Abdurrahman Temel sahasında çift kale maç yaptı. Kadronun oyuncu anlamında şiştiğinin altını çizen antrenör Altıntaş 'Takım olarak daha sağlıklı çalışma ortamını yakalama adına oyuncu sayımızı düşüreceğiz. İlk hafta kondisyon antrenmanları yaptık. İki gündür çift kale maç yaparak oyuncular hakkında fikir sahibi olduk ve işimize yaramayacak oyuncular ile yollarımız ayırdık. Sezona 25 kişilik kadro ile gireceğiz. Bu haftada kondisyon çalışacağız. Hafta sonuna kadar yine aramızdan ayrılacak arkadaşlarımız olacak' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.