SAĞLIK'TA TEMPO DÜŞMÜYOR

SAĞLIK’TA TEMPO DÜŞMÜYOR
Bölgesel Amatör Lig ekiplerimizden Sağlıkspor, Pazartesi günü evinde oynayacağı Serdivan maçı hazırlıklarını dün çift çalışma yaparak sürdürdü. Sabah salonda ağrılık çalışmasına giren, Kırmızı Beyazlılar öğleden...

Bölgesel Amatör Lig ekiplerimizden Sağlıkspor, Pazartesi günü evinde oynayacağı Serdivan maçı hazırlıklarını dün çift çalışma yaparak sürdürdü. Sabah salonda ağrılık çalışmasına giren, Kırmızı Beyazlılar öğleden sonra ise Necdet Yıldırım Sahası'nda yaptığı antrenmanla günü tamamladı.

Bölgesel Amatör Ligde Pazartesi günü sahasında Serdivanspor'u ağırlayacak olan Sağlıkspor dünü çift antrenman yaparak geçirdi. Sabah saatlerinde Sportif Clup'te fitness çalışması gerçekleştiren Kırmızı Beyazlılar, günün ikinci antrenmanında ise Necdet Yıldırım Sahasında çabukluk antrenmanı gerçekleştirdi. Antrenör Serdal Eroy ve yardımcısı Serdar Uykun futbolcularla yakından bire bir ilgilendi. Antrenör Serdal Eroy, Serdivan maçının kendileri açısından zorlu geçeceğini belirterek, kazanmak istediklerini ve alacakları galibiyetle alt sıralar ile aralarındaki puan farkını açmak istediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.