Sakallı'dan amatörlere destek

Sakallı’dan amatörlere destek
Amatör Futbolcular Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı’ yı makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Vahap Özbayer, üyeleri Mehmet Akdoğan, Erol Yurtbilir, Mithat Körler, Halil Kirtel, Fikri...

Amatör Futbolcular Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı' yı makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Vahap Özbayer, üyeleri Mehmet Akdoğan, Erol Yurtbilir, Mithat Körler, Halil Kirtel, Fikri Özkefe ve Kaya Bilge; sporun her dalına ve sporcuya ayrı bir önem veren ve bu konuda desteğini esirgemeyen Başkan Sakallı' ya derneklerine gösterdiği ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ederek derneklerinin flamasını armağan ettiler. Spor sevdasını ve güvenini kaybetmeyeceğini, sporla uğraşan gençler gördükçe büyük mutluluk duyduğunu belirten Sakallı, konuklarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Sakallı ayrıca amatör futbolcular derneği yönetimine spor ayakkabı konusunda destek olacağını da belirtti.
Öte yandan amatör futbolcular derneği amatör kulüp başkanları ile toplantı yapacak. 14 Mart Çarşamba günü Harb-İş Sendikası'nda yapılacak olan toplantıda amatörlerin sorunları dinlenecek. Toplantı saat 18.30'da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.