Şampiyon DSİ Bentspor

Abdurrahman Temel sahasında oynanan müsabakaya ilgi büyüktü. Her iki takım velileri de maça ilgi gösterince sahada bulunan iki tribün ve saha kenarında son yıllarda eşine az rastlanır bir kalabalık olması dikkatlerden kaçmadı.
İlk yarıda iki takımda kontrollü futbolu seçinde pozisyon üretmekte zorlanıldı. İkinci yarı daha hareketli geçti. Her iki kalede de tehlikeler yaşansa da kaleciler rakiplerine geçit vermediler. Fakat 58’de DSİ Bentspor’da günün etkili ismi Furkan Alkan tabelayı değiştiren isim oldu(1-0). Daha sonra Demirspor 10 kişi kalmasına rağmen rakip kalede baskı kursa da sonucu değiştirmedi. Hal böyle olunca DSİ Bentspor şampiyonluk ipini göğüsledi. Maç sonunda her iki takım oyuncularının birbirlerine sarılması ve alkışlaması şampiyonluk kadar değerliydi.
Büyük sevinç yaşaya şampiyon Bentspor kupasını EASKF Başkanı Sadri Atam’ın elinden aldı. Yeşil-Beyazlılar ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecekler.