Şampiyon Edebali Anadolu Lisesi

Şampiyon Edebali Anadolu Lisesi
Bir turnuvadan çok fazlası olan 2. küme B Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği, Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF) personeli ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde yapıldı.

Okul Sporları kapsamında düzenlenen 2. Küme Genç Kızlar A Voleybol İl Birinciliğinde ödüller sahiplerini buldu. 4 takımın mücadele ettiği turnuvada Edebali Anadolu Lisesi rakipleri geride bırakarak şampiyonluk ipini göğüsledi. Çamlıca Kemal Unakıtan Spor Salonu’nda oynanan son hafta müsabakalarının ardından Edebali Anadolu Lisesi birinciliği elde ederken, Tayfur Bayar Anadolu Lisesi ikinciliği, Şehit Münir Yıldızak ÇPAL üçüncülüğü ve Salih Zeki Anadolu Lisesi dördüncülüğü elde ederek kupa kaldıran takımlar oldular.

BÖF BİLGİLENDİRME YAPTI

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyuetleri(BÖF) personeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyımunda işbirliği yaparak Futboldan sonra voleybolda da turnuva yapılmasına öncülük etti.

Bireylerin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarından hareketle planlanan ve içerisinde Gezi Faaliyetleri, Sportif Etkinlikler ve Kültürel Faaliyetleri barındıran çalışmalara imza atan BÖF; sosyal faliyetlerde gençlerin sosyal ihtiyaçlarının terör örgütleri tarafından istismar edilmesini önlemek ve gençlere yeni ilgi alanları sunmayı amaçlıyor. En

önemli sosyal kurum olan ailenin birey üzerindeki etkisi ve öneminin terörle mücadele alanında değerlendirilmesi, özellikle terör örgütlerinin hedefinde olan gençlerin aileleri ile görüşmeler yürütülmekte ve aileler çocuklarının korunması konusunda duyarlılıkların artırılması amacıyla görüşmeler yapılarak bilgilendirilmeler yapıldı.

Ailelere çocuklarını terör örgütlerinden nasıl koruyabilecekleri ve terör örgütüne katılan çocuklarını nasıl kurtarabilecekleri hakkında bilgi verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.