Şampiyona Eskişehir’de yapılacak

Şampiyona Eskişehir’de yapılacak
 Muhabir
Genç Kızlar Voleybol Bölge Şampiyonası elemeleri heyecanı şehrimizde yaşanacak. Elemelerde temsilcilerimiz Tepebaşı ve Anadolu Üniversitesi yarı finallere vize alamaya çalışacak.

Genç Kızlar Voleybol Bölge Şampiyonası’nın bir ayağı 18-20 Nisan tarihleri arasında şehrimizin ev sahipliğinde yapılacak. Elemelerde Eskişehir şampiyonu Tepebaşı Spor Kulübü’nün yanı sıra TVF kontenjanından katılan Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü temsil edecek. Elemeler de temsilcilerimiz Tepebaşı GSK ve Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü’nün yanı sıra Kütahya, Yalova, Bilecik ekipleri yarı finallere vize almak için kozlarını paylaşacak. Turnuvanın programı ise bugün yapılacak kura çekimi sonrası belli olacak.

“HEDEFİMİZ FİNALLER”

Hedeflerinin finallere katılmak olduğunu vurgulayan Tepebaşı antrenörü Fatma Çimenli, “Bilindiği üzere üst üste 8.kez Eskişehir şampiyonu olduk ve 3 kez de finallerde mücadele ettik. Bu yılda hedefimiz finallerde mücadele etmek. Bu doğrultuda ilk olarak Bölge Şampiyonası ve yarı finale elemelerini geçmeyi çalışacağız. Takımıma güveniyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.