Şampiyonlar belli oluyor

Şampiyonlar belli oluyor
U-17 Liginde geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan çeyrek final maçları heyecan ve duygu dolu mücadelelere sahne olmuş, sevinç ile hüznün yan yana olduğu karşılaşamaların ardından son 4 takım netleşmişti.

U-17 Liginde artık sona gelindi. Cumartesi günü oynanan çeyrek final karşılaşmalarının ardından yarı finalistler belirlendi. 2 takımın Türkiye Şampiyonası Gruplarında ilimizi temsil edeceği U-17 Liginde şampiyonluk maçları bugün Abdurrahman Temel sahasında oynanacak. Final niteliği taşıyacak bu maçlarda kazanan iki takım ilimizi gruplarda temsil etmeye hak kazacak.

Günün ilk maçı saat:15.30’da başlayacak. Şampiyonluk adaylarından Anadolu Üniversitesi’ni tek golle yenerek saf dışı bırakan Elit Spor Kulübü ile 71 Evler’i penaltılarda eleyen Gençlergücü kozlarını paylaşacak. Kazanan sezonun ilk şampiyonu olacak.

Günün diğer finalinde ise 12’de 12 ile çeyrek finale gelen, ancak Şekerspor’u penaltılarda eleyen DSİ Bentspor ile Çamlıca karşısında tek golle vizeyi kapan Odunpazarı karşı karşıya gelecek. Saat:17.30’da oynanacak bu müsabakanın da nefesleri kesmesi beklenirken, kazanan sezonun bir diğer şampiyonu olacak.

Çeyrek final elemelerinde olduğu gibi her iki maçın normal süresinde eşitlik bozulmaz ise seri penaltı atışlarında kazananlar belli olacak. Müsabakaların hemen ardından kazananlara şampiyonluk kupaları takdim edilecek.

U-17 YARI FİNAL PROGRAMI

6 HAZİRAN SALI

  • A.Temel Sahası
  • 15.30 Elitspor – Gençlergücü
  • 17.30 Odunpazarı – DSİ Bentspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.