“Şampiyonluğun en güçlü adayıyız”

“Şampiyonluğun en güçlü adayıyız”
Eskişehirspor teknik direktörü Hakan Şapcı zorlu Kütahya maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Hakan Şapcı şu açıklamaları yaptı:

“Deplasmandayız ve lider bir takıma karşı oynuyoruz. Maçın hemen başında bir gol yedik. Golden sonra bölüm bölüm kopmalar yaşasak da maç boyu kazanmak için gerekli her şeyi yapan takımımı tebrik ediyorum. Alınan bir puana çocukların emeği ziyan olmadığı için seviniyoruz. Ama burada kaçırdığımız bir galibiyet var. Şunu da gösterdik, biz şampiyonluğun en güçlü adayıyız. Takımımız bu anlamda da tebriki hak ediyor. Takımımız her geçen gün daha iyi duruma geliyor. Şehirde ve camiada bize olan inanç arttı. Çarşamba günü saat 17.00’de tekrar bir seyirci rekoru kırmak için bütün Eskişehir’i Balıkesirspor maçımıza davet ediyorum. İş yeri sahiplerinden, okul müdürlüklerinden taraftarlarımıza maç saatinde izin verilmesini rica ediyoruz.”

“RİSK ALMAK ZORUNDAYDIK”

Şapcı yaptığı hamleler ile ilgili ise “Hamleleri yapmam gerekiyordu. Maç onu çağırdı. Hücum bölgesinde ikinci devrenin bir bölümünde oyun düştü. Baskı azaldı tazyik düştü ve geçişe yakalanıp pozisyon vermeye başlamıştık. Orada Batuhan, Bünyamin ve Eren’in katkılarını takdir etmek lazım. Batuhan golde de Fuat’a çok güzel bir pas attı. Maçta çok gol pozisyonuna girdik. Fuat’la, Kaan’la, Batuhan’la ve İsmail ile. Bazı riskleri almak zorundaydık. Kaybetmeye tahammülümüz yok” dedi.

“BÜTÜN ŞEHRİ MAÇA BEKLİYORUZ”

“Kazanmak için oynadık. Her dakikasını kazanmak için oynadık. Ben açıkçası çok memnunum, takımımdan umutluyum. Takımımla gurur duyuyorum. Taraftarımızla da bir kez daha gurur duydum. Şampiyon olmamız lazım. Güzel bir yolculuk bu. Çarşamba günkü maç daha da önem kazandı. Biz kalan iki maçı kesinlikle galibiyetle tamamlamamız lazım.

Biz şampiyonluk yarışının içindeyiz ve en önemli adayıyız. Bu takımla aramızda 5 puan fark var ama ikinci devre Eskişehir’de oynayacağımızı biliyoruz. Tamamını kazanacağımızı düşünüyorum ikinci devre ama önce şu devreyi iyi bir şekilde bitirmek gerek. Çarşamba günkü maça takımı hazırlamamız lazım. Balıkesirspor’da Karşıyaka ve Kütahyaspor kadar iyi bir takım ve formda. Önemli bir maç oynayacağız. Bütün şehrimizi maça bekliyoruz”.